De Machinima-app instellen op Xbox

Over Machinima

Gebruikers van de Machinima-app kunnen genieten van de tv-programma's voor gaming en gamevideo's van het Machinima-netwerk via hun Xbox-console.

Op deze pagina

Vereisten voor de app

Vereisten om de Machinima-app te gebruiken:

• U moet aangemeld zijn bij een Xbox Live-account.
  • Minstens 75 MB vrije schijfruimte.

De Machinima-app downloaden

1. Meld u aan op uw console met uw Xbox Live-gamertag.
  2. Ga naar Apps en selecteer Browse Apps.
  3. Blader naar Machinima.
  4. Selecteer Machinima om de app te downloaden en te installeren.
  5. Na het downloaden start de app automatisch en kunt u door de catalogus bladeren en informatie over de beschikbare inhoud bekijken.

Om de Machinima-app later te starten, gaat u naar Video, My Video Apps en selecteer vervolgens Machinima.

Machinima bekijken

1. Ga naar Video, My Video Apps en selecteer Machinima.
      Vanaf de hub start kunt u de programma's weergegeven in het midden van de hub bekijken.
    2. Navigeer naar een van de volgende hubs om content te doorbladeren:
      • search - Content met betrekking tot uw favoriete gametitels doorbladeren en selecteren.
      • mine - Wanneer u deze hub voor het eerst ziet, moet u uw Xbox 360-console registreren bij Machinima (zie het gedeelte "Uw Xbox registreren bij Machinima"). Als u dat hebt gedaan en naar deze hub gaat, krijgt u uw specifieke content te zien.
      • game videos - Content met betrekking tot uw favoriete games doorbladeren en selecteren.
      • shows - Content van online series doorbladeren en selecteren.
      • directors - Content met betrekking tot uw favoriete regisseurs doorbladeren en selecteren.
      • settings - Uw instellingen voor deze app bevestigen of wijzigen.
    3. Selecteer iets dat u wilt bekijken en selecteer vervolgens Play.

Uw console registreren bij Machinima

Om ten volle te genieten van de voordelen van de hub mine, moet u uw Xbox 360-console registreren bij Machinima. Dat doet u als volgt:

1. Ga naar Video, My Video Apps en selecteer Machinima.
    2. Vanaf de hub Start gaat u naar de hub mine selecteert u deze.
    picture
    1. Selecteer register. Het scherm registration wordt weergegeven.
      Op het scherm registration krijgt u een bericht te zien om uw console te registreren en een registratiecode onmiddellijk na het bericht.
    picture
    1. Op uw computer:

a. Ga naar Connect to Machinima on Xbox by logging in with your Facebook account.
    b. Meld u aan bij Machinima met uw Facebook-accountgegevens.

picture

c. Selecteer in Facebook Naar app gaan.
    d. Selecteer Toestaan om de integratie met Machinima te activeren.
    f. Nadat u de vorige stap hebt voltooid, gaat u terug naar Machinima.com, waar u wordt gevraagd de registratiecode weergegeven in stap 3 in te voeren.

picture

Opmerking Als u uw console registreert bij Machinima, worden uw gamertag, Machinima-account en Facebook-account aan elkaar gekoppeld.

Als u fouten te zien krijgt wanneer u uw console bij Machinima probeert te registreren, stuurt u een e-mail naar xboxsupport@machinima.com.

Gebruik de instellingen voor Ouderlijk toezicht om toegang tot content te beperken

Als u Ouderlijk toezicht gebruikt om te bepalen wat u deelt via Xbox Live, zal de Machinima-app de instellingen die u gebruikt volgen. Als u bijvoorbeeld tv-programma's met de rating TV-MA op uw Xbox 360-console verbiedt, worden deze programma's in de Machinima-app weergegeven met een pictogram voor "restricted video". Om een vergrendeld item af te spelen, moet een volwassene de toegangscode voor Ouderlijk toezicht bewerken.

Zie Instellingen voor ouderlijk toezicht op de Xbox 360-console voor meer informatie over beperking van de toegang tot Xbox Live-content via Ouderlijk toezicht.