Hulp bij MLB.TV-app op Xbox 360

Overzicht

In dit artikel wordt beschreven hoe u problemen met de MLB.TV-app op Xbox 360 oplost.

Verbindingsproblemen Xbox Live

Als de MLB.TV-app niet vlot werkt op uw console, is er wellicht een probleem met de verbinding. Zie Problemen met de verbinding van Xbox 360 met Xbox Live oplossen.

Problemen met audio of video op Xbox 360

Ga naar Problemen met audio of video op Xbox 360 als het beeld of geluid op uw Xbox 360-console niet van goede kwaliteit is.

De MLB.TV-app reageert niet

Als de MLB.TV-app niet reageert, verwijdert u de app en installeert u ze opnieuw. Dat doet u als volgt:

1. Ga vanuit het Xbox Dashboard naar Settings en selecteer System.
  2. Selecteer Storage.
  3. Selecteer uw primaire opslagapparaat.
  4. Selecteer Games and Apps.
  5. Zoek en selecteer alle items met betrekking tot de "MLB.TV app".
  6. Selecteer Delete.
  7. Ga vanuit het Xbox Dashboard naar apps en selecteer Browse Apps.
  8. Selecteer de MLB.TV-app.
  9. Selecteer Confirm Download om de app te downloaden en te installeren.

Als het probleem niet is verholpen, neemt u contact op met Xbox Support.

Foutberichten

Het is mogelijk dat u één van de volgende foutberichten te zien krijgt wanneer u de MLB.TV-app gebruikt.

Verbindingsfout

Sorry, the MLB server isn't available right now. Please select the retry button below or try again later.

Oplossing

U krijgt dit foutbericht te zien wanneer u de MLB.TV-app installeert of uitvoert. Probeer het volgende:

1. Ga naar Servicestatus en controleer of er momenteel een probleem is met de service.
  2. Als er momenteel geen problemen zijn gemeld en u krijgt dit bericht wanneer u de MLB.TV-app start of content in de app probeert te bekijken, wacht u ongeveer een minuut en start u daarna de app opnieuw.
  3. Als deze fout blijft optreden, verwijdert u de MLB.TV-app en installeert u ze opnieuw.
  4. Als het probleem niet is verholpen, neemt u contact op met Xbox Support.

Opmerking MLB.TV is verantwoordelijk voor alle problemen met content in de MLB.TV-app. Ga naar de pagina voor Xbox-abonnementen op de website van MLB en selecteer Help rechtsboven in het browservenster om contact op te nemen met MLB.TV.

Onherstelbare fout

MLB.TV has encountered an unrecoverable error. You will now be taken back to Xbox Home.

Oplossing

Sluit de MLB.TV-app en start de app opnieuw. Als het probleem blijft optreden, verwijdert u de MLB.TV-app en installeert u de app opnieuw.

Accountfouten

• Invalid user credentials. You have entered incorrect username and password.
  • Your account has been used more than 5 times on this device in the last 30 minutes. Please wait for 30 minutes before using it again.
  • You do not have access to view this content. You can purchase a subscription to MLB.TV from www.MLB.tv/xbox and catch all the action.

Oplossing

Neem contact op met de klantenservice van MLB voor hulp bij problemen met uw account.

Beschikbaarheidsfout

This event is not available in your area.

Oplossing

U krijgt deze fout wanneer het evenement dat u wilt bekijken niet beschikbaar is voor uw lokale zendgebied. Zie de lijst met Normaal seizoen - lokale live weergavebeperkingen op MLB.com.