MLB.TV instellen en gebruiken op Xbox 360

Op deze pagina

Vereisten voor de app

Vereisten om de MLB.TV-app te gebruiken:

• U moet aangemeld zijn bij een Xbox Live-account.
  • Minstens 125 MB vrije schijfruimte.
  • Een MLB.TV Premium-abonnement.

De MLB.TV-app downloaden

1. Meld u aan met uw Xbox Live-gamertag.
  2. Ga naar Apps, selecteer Browse Apps en selecteer vervolgens All Apps.
  3. Blader naar MLB.TV.
  4. Selecteer MLB.TV om de app te downloaden. Na het downloaden start de MLB.TV-app en kunt u bladeren en alle gratis content bekijken. Om premium content te bekijken, moet u zich aanmelden via de aanmeldgegevens van uw MLB.TV Premium-abonnement.

Om de MLB.TV-app later te starten, gaat u naar Video, My Apps en vervolgens MLB.TV.

Aanmelden en een MLB.TV Premium-abonnement activeren

U moet een MLB.TV Premium-abonnement hebben voor toegang tot MLB-games op uw Xbox. Ga naar MLB.TV op Xbox Live om MLB.TV Premium aan te kopen. Er zijn weergavebeperkingen ("blackout restrictions") van toepassing.

1. Meld u op de Xbox 360-console aan bij uw Xbox Live-account.
  2. Start de MLB.TV-app.
  3. Selecteer een video op het startscherm van de MLB-app die u wilt bekijken. Het is mogelijk dat u zich moet aanmelden bij MLB.com.
    Opmerking U kunt ook naar de hub Settings gaan en de tegel My Subscription Only selecteren om u aan te melden.
  4. Selecteer I have a Subscription op het scherm MLB.com Account Management.
  5. Ga als volgt te werk als u nog geen MLB.TV Premium-abonnement hebt. Anders gaat u naar stap 6.
    • Ga op de computer naar mlb.com/xbox.
    • Selecteer het MLB.TV Premium-pakket dat u wilt kopen (er zijn jaar- en maandabonnementen beschikbaar).
    • Nadat het abonnementproces is voltooid, gaat u terug naar de Xbox-console en gaat u verder met stap 6.
  6. Voer het e-mailadres en wachtwoord van uw MLB.com-account in en selecteer Sign-in.
  7. U hebt nu toegang tot MLB-games op uw Xbox.

MLB.TV-app op de Xbox 360-console bekijken

1. Ga naar TV & Movies, selecteer My Video Apps en selecteer MLB.TV.
  1. Via de hub Today kunt u alle live games in de competitie bekijken.
  2. Of ga naar de hub Yesterday om games van de vorige dag te bekijken.
    Opmerking U moet een MLB.TV Premium-abonnement hebben voor toegang tot MLB-games op uw Xbox. Ga naar MLB.TV op Xbox Live om MLB.TV Premium aan te kopen. Er zijn weergavebeperkingen ("blackout restrictions") van toepassing. Als u een probleem hebt met de content in deze app of met uw toegang tot een game, neem dan contact op met MLB.TV: ga naar MLB.tv/xbox en selecteer Help rechtsboven in het browservenster.
  3. Selecteer iets dat u wilt bekijken en selecteer vervolgens Play.