De MLG.TV-app op Xbox 360 instellen en gebruiken

Op deze pagina

Vereisten voor de app

Vereisten om de MLG.TV-app te gebruiken:

• U moet aangemeld zijn bij een Xbox Live-account
  • Minstens 127 MB vrije schijfruimte

De MLG.TV-app downloaden

1. Meld u aan op uw console met uw Xbox Live-gamertag.
  2. Ga naar apps en selecteer Browse Apps.
  3. Blader naar MLG.TV.
  4. Selecteer MLG.TV om de app te downloaden en te installeren. Na het downloaden start de app automatisch en kunt u bladeren en informatie over de beschikbare content bekijken.

Om de MLG.TV-app later te starten, gaat u naar apps, My Apps en vervolgens MLG.TV.

MLG.TV bekijken

1. Ga naar TV & Movies, My Apps en selecteer MLG.TV.
  2. Selecteer een kanaal om te bekijken.

Instellingen voor Ouderlijk toezicht gebruiken om toegang tot content te beperken

Als u Ouderlijk toezicht gebruikt om te bepalen welke films en tv-programma's via Xbox Live op de console kunnen worden bekeken, volgt de MLG.TV-app deze instellingen. Als u bijvoorbeeld films of tv-programma's met de rating TV-MA verbiedt, worden deze programma's in de MLG.TV-app gemarkeerd met een pictogram "beperkt". Om een beperkt item af te spelen, moet een volwassene de code voor Ouderlijk toezicht invoeren.

Zie Ouderlijk toezicht instellen voor Xbox 360 en Xbox Live voor meer informatie over beperking van de toegang tot content op Xbox Live via Ouderlijk toezicht.