Problemen met MUZU.TV op Xbox Live oplossen

Vragen over MUZU.TV?

Ga naar www.muzu.tv/ als u vragen hebt over MUZU.TV. Neem contact op met support@muzu.tv voor verdere bijstand.

MUZU.TV-foutberichten

Als u één van de volgende foutberichten krijgt wanneer u de MUZU.TV-toepassing installeert of uitvoert:

• Sorry, the MUZU.TV server isn’t available right now. Please select the retry button below or try again later. For more information, go to xbox.com/status.
  • The MUZU.TV Server is not available at this time.
  • Sorry, the MUZU.TV server isn’t available right now. For more information, go to xbox.com/status.

Dan doet u het volgende:

• Wacht ongeveer een minuut. Probeer daarna het programma opnieuw te installeren of uit te voeren.
  • Controleer de status van de MUZU.TV-service op http://www.xbox.com/status.

De MUZU.TV-toepassing reageert niet

Verwijder de MUZU.TV-toepassing en download ze opnieuw.

1. Ga vanuit het Xbox Dashboard naar Settings, System.
  2. Selecteer Storage.
  3. Selecteer uw primaire opslagapparaat (meestal de Xbox 360 harddisk).
  4. Selecteer Games and Apps.
  5. Zoek en selecteer alle items met betrekking tot MUZU.TV.
  6. Selecteer Delete.
  7. Ga terug naar het Xbox Dashboard.
  8. Ga naar Browse Apps en selecteer MUZU.TV.
  9. Selecteer Confirm Download om de toepassing te downloaden en te installeren.