De MUZU.TV-app instellen

Muziek en video's direct streamen

Om MUZU.TV op de console te bekijken, hebt u het volgende nodig:

• Een Xbox Live Gold-lidmaatschap.
  • Minstens 75 MB vrije opslagruimte.

De MUZU.TV-app downloaden

1. Meld u aan op de console met uw Xbox Live-gamertag (Xbox Live Gold-lidmaatschap vereist).
  2. Ga naar Apps en selecteer Browse Apps.
  3. Blader naar MUZU.TV
  4. Selecteer MUZU.TV om de app te downloaden en te installeren.
  5. Na het downloaden start de MUZU.TV-app automatisch en kunt u door de catalogus bladeren en muziekvideo's bekijken.

Als u MUZU.TV later wilt starten, gaat u naar Apps en selecteert u MUZU.TV.

De MUZU.TV-app bekijken

MUZU.TV bekijken:

1. Meld u aan met uw Xbox Live-gamertag.
  2. Ga naar Video en selecteer MUZU.TV.
  3. Vanaf deze hub kunt u:
    1. Een van de video's weergegeven in het midden van de hub bekijken
    2. Navigeren naar zoeken, populair, afspeellijsten of bladeren naar content filteren volgens de gewenste categorie
  4. Selecteer iets dat u wilt bekijken en selecteer vervolgens Play.

Gebruik de instellingen voor Ouderlijk toezicht om toegang tot content te beperken

Als u Ouderlijk toezicht gebruikt om te bepalen wat geopend kan worden via Xbox Live op de console, zal de MUZU.TV-app de instellingen die u gebruikt volgen. Als u bijvoorbeeld niet toestaat dat "inhoud voor volwassenen" op de console kan worden geopend, zal dergelijke inhoud in de MUZU.TV-app verschijnen met een pictogram met een slot. Om een vergrendeld item af te spelen, moet een volwassene de toegangscode voor Ouderlijk toezicht invoeren.

Zie Instellingen voor ouderlijk toezicht op de Xbox 360-console voor meer informatie over beperking van de toegang tot Xbox Live-content via Ouderlijk toezicht.