De MUZU.TV-app instellen

Muziek en video's direct streamen

Vereisten om MUZU.TV op de console te bekijken:

• U moet aangemeld zijn bij een Xbox Live-account.
  • Minstens 75 MB vrije opslagruimte.

De MUZU.TV-app downloaden

1. Meld u aan op uw console met uw Xbox Live-gamertag.
  2. Ga naar Apps en selecteer Browse Apps.
  3. Blader naar MUZU.TV
  4. Selecteer MUZU.TV om de app te downloaden en te installeren.
  5. Na het downloaden start de MUZU.TV-app automatisch en kunt u door de catalogus bladeren en muziekvideo's bekijken.

Als u MUZU.TV later wilt starten, gaat u naar Apps en selecteert u MUZU.TV.

De MUZU.TV-app bekijken

MUZU.TV bekijken:

1. Meld u aan met uw Xbox Live-gamertag.
  2. Ga naar Video en selecteer MUZU.TV.
  3. Vanaf deze hub kunt u:
    1. Een van de video's weergegeven in het midden van de hub bekijken
    2. Navigeren naar zoeken, populair, afspeellijsten of bladeren naar content filteren volgens de gewenste categorie
  4. Selecteer iets dat u wilt bekijken en selecteer vervolgens Play.

Gebruik de instellingen voor Ouderlijk toezicht om toegang tot content te beperken

Als u Ouderlijk toezicht gebruikt om te beheren welke films en tv-programma's op uw console kunnen worden bekeken via Xbox Live, zal de MUZU.TV-app deze instellingen volgen. Als u bijvoorbeeld ouderlijk toezicht gebruikt om bepaalde soorten tv-programma's te beperken, worden deze programma's in de MUZU.TV-app gemarkeerd met een pictogram voor "beperkt". Om een beperkt item af te spelen, moet een volwassene de toegangscode voor Ouderlijk toezicht invoeren.

Zie Instellingen voor ouderlijk toezicht op de Xbox 360-console voor meer informatie over beperking van de toegang tot Xbox Live-content via Ouderlijk toezicht.