SmartGlass instellen en gebruiken op de Xbox 360

Overzicht

Via de SmartGlass-app kunnen uw Xbox 360 en apparaten zoals een smartphone op tal van manieren samenwerken.

Opmerking Om de SmartGlass-app te gebruiken, moet uw Xbox 360 ingeschakeld zijn en verbonden zijn met het SmartGlass-apparaat.

Apparaatvereisten voor SmartGlass

U hebt het volgende nodig om de SmartGlass-app te gebruiken op de console of op een ander apparaat:

• Een Xbox Live-profiel
  • De recentste software-update voor uw Xbox 360
  • De SmartGlass-app die draait op een apparaat dat compatibel is met SmartGlass:
    • SmartGlass voor Windows 8
    • Xbox Companion voor Windows Phone
    • SmartGlass voor iOS
    • SmartGlass voor Android.
Vereisten voor verbinding van SmartGlass

De SmartGlass-app maakt gebruik van een verbinding tussen uw Xbox 360 en een apparaat waarop de SmartGlass-app draait. Zowel uw console als het verbonden apparaat moet ingeschakeld zijn en aangemeld zijn bij Xbox Live. U kunt verbinding maken via:

• Een lokaal of thuisnetwerk (aanbevolen)
  • Het internet
  • Een 3G of 4G mobiel netwerk.

De SmartGlass-app werkt het beste via een snelle en betrouwbare verbinding.

SmartGlass instellen op uw Xbox 360

Zo kunt u de SmartGlass-app instellen op uw console:

1. Vanaf Xbox Home selecteert u Settings en vervolgens System.
  2. Selecteer Console Settings.
  1. Selecteer Connected Devices.
  1. Selecteer On onder Xbox SmartGlass Apps.

Stel uw SmartGlass-apparaat in om verbinding te maken met uw console

Zorg dat u bij de SmartGlass-app bent aangemeld met uw Microsoft-account wanneer u de SmartGlass-app verbindt met uw Xbox 360-console. Zorg er ook voor dat die Microsoft-account is gekoppeld aan uw Xbox Live-gamertag. Zie Uw Microsoft-account beheren als u niet weet welke Microsoft-account gekoppeld is aan uw Xbox Live-account.