Problemen met Netflix op Xbox 360 oplossen

Oplossingen voor problemen met het bekijken van Netflix op Xbox Live

Netflix loskoppelen van uw Xbox Live-account

Om de Netflix-app te gebruiken op de Xbox-console, moet uw Xbox Live-gamertag zijn gekoppeld aan een Netflix-account. Als u uw gamertag wilt loskoppelen van de huidige Netflix-account zodat u zich kunt aanmelden met een andere account, volgt u de instructies op Netflix Support.

Als u alle gamertags wilt loskoppelen van uw Netflix-account, gaat u ook naar Netflix Support voor hulp.

Netflix-foutberichten

Als u "Title Temporarily Unavailable" of een ander foutbericht of foutcode te zien krijgt wanneer u de Netflix-app op de Xbox-console gebruikt, gaat u naar Netflix Support voor de recentste stappen om problemen op te lossen.

Netflix-video's worden niet vlot afgespeeld

Als Netflix-video's niet vlot worden afgespeeld op de console, kunt u het volgende proberen:

Netflix reageert niet

Als de Netflix-app niet reageert, verwijdert u de Netflix-app en installeert u ze opnieuw. Dat doet u als volgt:

1. Ga vanuit het Xbox Dashboard naar Settings en selecteer System.
  2. Selecteer Storage.
  3. Selecteer uw primaire opslagapparaat (meestal Hard Drive).
  4. Selecteer Games and Apps.
  5. Zoek en selecteer alle items met betrekking tot Netflix.
  6. Selecteer Delete.
  7. Ga terug naar het Xbox Dashboard.
  8. Ga naar Apps en selecteer Browse Apps.
  9. Blader of zoek naar Netflix.
  10. Selecteer Netflix om de app te downloaden.

U wordt gevraagd uw console te registreren

Wanneer u Netflix-content probeert af te spelen op de Xbox 360-console, kan u gevraagd worden de console te registreren. Dit kan gebeuren telkens wanneer u Netflix-content probeert te spelen. Dit gebeurt als de Netflix-gegevens die zijn opgeslagen op de Xbox 360-console beschadigd zijn of er een probleem is met uw Netflix-account.

Beschadigde Netflix-gegevens op de Xbox 360-console herstellen

1. Ga op het Xbox 360 Dashboard naar Settings en selecteer System.
  2. Selecteer Storage.
  3. Selecteer uw opslagapparaat.
  4. Selecteer Games and Apps.
  5. Zoek en markeer Netflix.
  6. Druk op Y voor toegang tot Game Options en selecteer Delete.
  7. Sluit het Xbox 360 Dashboard.
  8. Ga naar Apps en selecteer Browse Apps.
  9. Selecteer Netflix en voer het installatieproces uit.

Een probleem met uw Netflix-account oplossen

Als de vorige stappen het probleem niet hebben opgelost, kan er een probleem zijn met uw Netflix-account. Ga naar het Netflix Help Center voor informatie over hoe u problemen met uw Netflix-account kunt oplossen.