De Netflix-app instellen op de Xbox 360

Informatie over hoe u Netflix onmiddellijk kunt streamen naar de Xbox 360-console

picture

Met de Netflix-app kunt u films en tv-programma's van Netflix onmiddellijk bekijken op de Xbox 360-console.

Om de Netflix-app te gebruiken, hebt u het volgende nodig:

• Een Xbox LIVE Gold-lidmaatschap
  • Minstens 5 MB vrije schijfruimte
  • Een Netflix-account met onbeperkte streaming. U kunt uw bestaande account gebruiken of u aanmelden voor een account op uw console.
  • Snel internet
Bekijk de volgende video voor informatie om de Netflix-app te gebruiken.

Netflix instellen

1. Ga vanuit Xbox Home naar Apps en selecteer Browse Apps.
  2. Blader of zoek naar Netflix.
  3. Selecteer Netflix om de app te downloaden. Na het downloaden start Netflix automatisch.
  4. Voer een van de volgende handelingen uit:

• Als u reeds lid bent van Netflix, selecteert u Yes, I am.
    • Als u nog geen lid bent van Netflix, volgt u de instructies op het scherm om een Netflix-account in te stellen en een gratis proefversie te starten.
  5. Meld u aan met uw aanmeldgegevens van Netflix (e-mailadres en wachtwoord). Als u uw aanmeldgegevens van Netflix niet weet, gaat u naar de aanmeldpagina van Netflix en klikt u op "Need help signing in".

U kunt Netflix nu onmiddellijk streamen op uw Xbox 360-console. Om de Netflix-app later te starten, gaat u naar Video, My Video Apps en selecteer vervolgens Netflix.

Opmerking Niet alle Netflix-accounts omvatten onbeperkte streaming. Informatie over uw Netflix-account vindt u op Your Account & Help op Netflix.com.