Hulp bij Pathé Thuis-app op Xbox 360

Overzicht

In dit artikel staan oplossingen voor enkele algemene problemen die eventueel kunnen optreden wanneer u de Pathé Thuis-app met Xbox Live en uw Xbox 360-console gebruikt.

Verbindingsproblemen Xbox Live

Als de Pathé Thuis-app niet vlot werkt op uw console, is er wellicht een probleem met de verbinding. Zie de Oplossing voor trage prestaties van Xbox Live.

Problemen met audio of video op Xbox 360

De Pathé Thuis-app reageert niet

Als de Pathé Thuis-app niet reageert op invoer, verwijdert u de app en installeert u de app opnieuw. Dat doet u als volgt:

1. Ga vanuit het Xbox Dashboard naar settings en selecteer System.
  2. Selecteer Storage.
  3. Selecteer uw primaire opslagapparaat.
  4. Selecteer Games en apps.
  5. Zoek en selecteer alle items met betrekking tot "Pathé Thuis".
  6. Selecteer Delete.
  7. Ga terug naar het Xbox Dashboard.
  8. Ga naar Browse Apps en selecteer Pathé Thuis.
  9. Selecteer Download en selecteer Confirm Purchase om de app te downloaden en te installeren.

Foutberichten

Het is mogelijk dat u één van de volgende foutberichten krijgt wanneer u de Pathé Thuis-app probeert te gebruiken.

Verbindingsfouten

• Er is een fout opgetreden die het gebruik van de app niet of minder mogelijk maakt. Onze excuses hiervoor.
  • Er kan geen verbinding worden gemaakt met Pathé Thuis.

Probeer de volgende oplossingen voor deze verbindingsfouten:

Beschikbaarheidsfouten

• De film die je zoekt kan niet worden gevonden.

Probeer de volgende oplossingen om deze beschikbaarheidfouten te omzeilen:

• Wacht een paar minuten en probeer de content opnieuw te bekijken.
  • Als u dit bericht blijft krijgen, selecteert u een ander item om te bekijken.

Om de fout te melden of ondersteuning te vragen, neemt u contact op met Pathé Thuis via www.pathe-thuis.nl/help of via e-mail aan klantenservice@pathe-thuis.nl.

Accountfout

• Om Pathé Thuis te gebruiken moet je ingelogd zijn in Xbox Live

Controleer dat u bent aangemeld bij Xbox Live en dat uw Xbox Live-account is gekoppeld aan uw Pathé Thuis-account om dit probleem op te lossen.

Om de fout te melden of ondersteuning te vragen, neemt u contact op met Pathé Thuis via www.pathe-thuis.nl/help of via e-mail aan klantenservice@pathe-thuis.nl.