De Pathé Thuis-app instellen op Xbox 360

Overzicht

Met de Pathé Thuis-app kunt u elke week nieuwe films in SD en HD kijken via de Xbox 360-console.

Vereisten Pathé Thuis

Vereisten om Pathé Thuis op de console te bekijken:

• U moet aangemeld zijn bij een Xbox Live-account.
  • Minstens 113 MB vrije opslagruimte.
  • Een Pathé Thuis-account.

De Pathé Thuis-app downloaden

Dat doet u als volgt:

1. Meld u aan op uw console met uw Xbox Live-gamertag.
  2. Ga naar apps en selecteer Browse Apps.
  3. Blader naar Pathé Thuis.
  4. Selecteer Pathé Thuis om de app te downloaden en te installeren.

Om Pathé Thuis later te starten, gaat u naar apps, Mijn apps en vervolgens Pathé Thuis.

Pathé Thuis bekijken

Ga naar apps, Mijn apps en daarna Pathé Thuis. Als u de activering overslaat wanneer u de app voor het eerst start, kunt u een beperkt aantal items gratis doorbladeren. Maar zodra u bepaalde acties uitvoert - zoals een film bekijken, een filmtitel toevoegen aan uw favorieten of een beoordeling schrijven - wordt u opnieuw gevraagd uw account te activeren.

Vanaf de hub Dashboard kunt u de programma's weergegeven in het midden bekijken. Ga voor meer keuzemogelijkheden naar:

• Mijn Films: uw huur- en aankoopgeschiedenis en uw favorieten bekijken.
  • Films: een overzicht van de top 20 films op Pathé Thuis bekijken, plus aanbevelingen, nieuwe films en de recentste collecties.
  • Genres: films sorteren per genre.
  • Zoeken: uw favoriete programma's zoeken.

Uw console koppelen aan uw Pathé Thuis-account

Om de Pathé Thuis-app te gebruiken, moet u een Pathé Thuis-account hebben dat gekoppeld is aan uw Xbox 360-console. (Registreer u voor een account op www.pathe-thuis.nl/koppelen.)

1. Wanneer u de Pathé Thuis-app op de console start, wordt u gevraagd u aan te melden bij uw Pathé Thuis-account via het scherm koppelen, waar een activeringscode wordt weergegeven. Als u ervoor kiest om de activering over te slaan, wordt dit opnieuw gevraagd wanneer u een item selecteert om te huren of te kopen.
  2. Ga naar www.pathe-thuis.nl/koppelen en meld u aan bij uw Pathé Thuis-account.
  3. Wanneer u bent aangemeld bij uw Pathé Thuis-account, voert u de activeringscode in die wordt weergegeven op het scherm koppelen van uw Xbox-console. Zo worden uw console en gamertag gekoppeld aan uw Pathé Thuis-account.

Nadat u zich hebt aangemeld op de Pathé Thuis-app op de console, wordt u niet meer gevraagd uw aanmeldgegevens opnieuw in te voeren, tenzij u zich afmeldt in de app.

Uw Pathé Thuis-account beheren

Voor vragen over uw Pathé Thuis-account, inclusief problemen met koppelen van uw account, aankoop of huur, of om algemene feedback over de inhoud van de app te geven, gaat u naar www.pathe-thuis.nl/help of stuurt u een e-mail naar klantenservice@pathe-thuis.nl.

Opmerking Betalende telefonische ondersteuning is ook beschikbaar tijdens beperkte uren op het nummer 0900-72 84 38 63.

Instellingen voor Ouderlijk toezicht gebruiken om toegang tot content te beperken

Als u Ouderlijk toezicht gebruikt om te bepalen welke films en tv-programma's via Xbox Live op de console kunnen worden bekeken, volgt de Pathé Thuis-app deze instellingen. Als u bijvoorbeeld ouderlijk toezicht gebruikt om bepaalde soorten tv-programma's te beperken, worden deze programma's in de Pathé Thuis-app gemarkeerd met een pictogram voor "beperkt". Om een beperkt item af te spelen, moet een volwassene de code voor Ouderlijk toezicht invoeren.

Zie Ouderlijk toezicht instellen voor Xbox 360 en Xbox Live voor meer informatie over beperking van de toegang tot films en tv-programma's met een code.