Hulp bij Red Bull TV-app op Xbox 360

Overzicht

Hoe u algemene problemen met de Red Bull TV-app op Xbox 360 oplost.

Verbindingsproblemen Xbox Live

Als u problemen hebt om video's af te spelen in de Red Bull TV-app, is er misschien een probleem met de verbinding. Zie Problemen met de verbinding van Xbox 360 met Xbox Live oplossen.

Problemen met audio of video op Xbox 360

Ga naar Problemen met audio of video op Xbox 360 als het beeld of geluid op uw Xbox 360-console niet van goede kwaliteit is.

De Red Bull TV-app reageert niet

Als de Red Bull TV-app niet reageert, verwijdert u de app en installeert u de app opnieuw. Dat doet u als volgt:

1. Ga vanuit het Xbox Dashboard naar Settings en selecteer System.
  2. Selecteer Storage.
  3. Selecteer uw primaire opslagapparaat (meestal de Xbox 360 harddisk).
  4. Selecteer Games and Apps.
  5. Zoek en selecteer alle items met betrekking tot "Red Bull TV".
  6. Selecteer Delete.
  7. Ga terug naar het Xbox Dashboard.
  8. Ga naar Browse Apps en selecteer Red Bull TV.
  9. Selecteer Download en selecteer Confirm Purchase om de app te downloaden en te installeren.

Neem contact op met Xbox Support als dit probleem blijft optreden.

Foutberichten

Het is mogelijk dat u één van de volgende foutberichten te zien krijgt wanneer u de Red Bull TV-app probeert te gebruiken.

Toepassingsfouten

• Sorry, the Red Bull TV server isn't available right now. Please select the retry button below or try again later. For more information, go to www.xbox.com/status.
  • The Application has encountered an unexpected error and will now exit.
  • Sorry, the Red Bull TV server isn't available right now. Please select the retry button below or try again later. For more information, go to www.xbox.com/status
  • Red Bull TV Server unavailable.
  • A server or network error has occurred. Please try again later.
  • An unknown error has occurred.
  • An internal error has occurred

Volg deze stappen als u een van deze foutberichten ziet:

1. Ga naar Servicestatus en controleer of er een probleem is met de service.
  2. Als u dit foutbericht te zien blijft krijgen en er geen problemen gemeld zijn met de service, wacht u ongeveer een minuut en start u de app daarna opnieuw.
  3. Als u deze fout te zien blijft krijgen, verwijdert u de Red Bull TV-app en installeert u de app opnieuw.
  4. Als het probleem blijft optreden, probeert u de Oplossing voor verbinding met Xbox 360 om dit probleem op te lossen.
  5. Als het probleem niet is verholpen, neemt u contact op met Xbox Support.

Beschikbaarheidsfouten

• The video cannot be played at this time.
  • A missing data error has occurred
  • Sorry, the video you were interested in is no longer available.

Als u één van deze foutberichten ziet:

1. Wacht ongeveer een minuut en start de app opnieuw.
  2. Als u deze fout te zien blijft krijgen, selecteert u een ander programma om te bekijken.

Opmerking Red Bull TV is verantwoordelijk voor problemen met content in de app. Om een contentfout te melden, stuurt u een e-mail naar Red Bull op het adres support@at.redbullmediahouse.com.