De Red Bull TV-app instellen en gebruiken op Xbox 360

Op deze pagina

Vereisten voor de app

Vereisten om de Red Bull TV-app te gebruiken:

• U moet aangemeld zijn bij een Xbox Live-account.
  • Minstens 130 MB vrije schijfruimte.

De Red Bull TV-app downloaden

1. Meld u aan op uw console met uw Xbox Live-gamertag.
  2. Ga naar apps en selecteer Browse Apps of Search Apps.
  3. Blader of zoek naar de Red Bull TV-app.
  4. Selecteer de Red Bull TV-app en selecteer Download.
  5. Selecteer Confirm Purchase om de app te downloaden en te installeren.

Om de Red Bull TV-app later te starten, gaat u naar my appsen selecteert u Red Bull TV.

Red Bull TV bekijken

1. Vanaf de hub Main kunt u kiezen om content voor uw Subscriptions of Watchlist te bekijken of content uit uw History opnieuw te bekijken.

Op de hub Live kunt u geplande evenementen bekijken.

In de hubs Sports, Music en Global Series kunt u programma's vol actie en avontuur en videoclips doorbladeren.

1. Selecteer een programma dat u wilt bekijken en selecteer vervolgens Play.

Instellingen voor Ouderlijk toezicht gebruiken om toegang tot content te beperken

Als u Ouderlijk toezicht gebruikt om te bepalen welke content via Xbox Live kan worden bekeken op de console, zal de Red Bull TV-app die instellingen volgen. Als u bijvoorbeeld ouderlijk toezicht gebruikt om de toegang tot bepaalde soorten tv-programma's te beperken, worden deze programma's in de Red Bull TV-app gemarkeerd met een pictogram voor "beperkt". Om een beperkt item af te spelen, moet een volwassene de code voor Ouderlijk toezicht invoeren.

Zie Ouderlijk toezicht instellen voor Xbox 360 en Xbox Live voor meer informatie over beperking van de toegang tot content op Xbox Live via Ouderlijk toezicht.