Onjuiste informatie in de Store melden

Wij leven hoge kwaliteitsnormen na wat de Groove Muziek Store betreft. Af en toe kan er echter onjuiste informatie of fouten verschijnen. Als u inhoud aantreft in de Groove Muziek Store die er niet correct uitziet of klinkt, gaat u naar Microsoft Community, zoekt u naar "Music" en beschrijft u wat u ziet. We zullen eraan werken om het probleem op te lossen.

Soorten informatie die u kunt melden

Hier volgt een lijst van problemen die we kunnen oplossen:

• Typefouten in de naam van een artiest, een album of nummer
  • Onjuist album, video of film
  • Storingen in het geluid (het nummer wordt bijvoorbeeld te vroeg of te laat gestopt, of u krijgt het verkeerde nummer)
  • Onjuiste rechten (u kunt bijvoorbeeld wel een voorbeeld van media-inhoud beluisteren of bekijken, maar u kunt het niet kopen, of vice versa, of u kunt media-inhoud wel downloaden maar niet streamen, of vice versa)
  • Een onjuiste releasedatum
  • Problemen met de filmrecensie of de biografie van een artiest
  • Tracks of albums die aan de verkeerde artiest zijn toegeschreven
  • Ontbrekende tracks of door elkaar gegooide tracklijsten, zoals tracks in de volgorde 1, 3, 2, 5, 4
  • Ontbrekende aflevering of door elkaar gegooide afleveringenlijst, zoals afleveringen in de volgorde 1, 2, 6, 4, 5
  • Een onjuiste leeftijdsbeoordeling

Een forumbericht op Microsoft Community plaatsen

Opmerking als u een bericht wilt plaatsen op Microsoft Community, hebt u een Microsoft-account nodig. Als u geen Microsoft-account hebt, kunt u een nieuwe account aanmaken.

1. Ga naar de Xbox Music-forums op Microsoft Community.
  2. Selecteer de zoekbalk bovenaan op de pagina, typ trefwoorden die betrekking hebben op uw probleem in het zoekvak en selecteer vervolgens Enter. Het kan zijn dat iemand anders al een oplossing heeft gevraagd voor de onjuiste informatie.
  3. Als u geen onderwerpen met betrekking tot uw probleem hebt gevonden, selecteer dan Ask the community rechtsboven op de pagina.
  4. Typ uw vraag in het gedeelte Details. Geef zoveel mogelijk details over de onjuiste informatie.
De pagina 'Ask a Question' met de Onderwerpregel en het deel Details wordt weergegeven
  1. Selecteer in de vervolgkeuzevakken Muziek, Films en tv onder Category en Groove Muziek onder Product.
De vervolgkeuzevakken 'Categorie' en 'Product' worden weergegeven, met 'Muziek, Films en tv' en 'Groove Muziek' geselecteerd.
  1. Selecteer Verzenden.