De MSN met MSNBC.com-app instellen

Video's direct streamen op de console

Vereisten om MSN met MSNBC.com op de console te bekijken:

• U moet aangemeld zijn bij een Xbox Live-account.
  • Minstens 75 MB vrije opslagruimte.

De MSN met MSNBC.com-app downloaden

1. Meld u aan op uw console met uw Xbox Live-gamertag.
  2. Ga naar Apps en selecteer Browse Apps.
  3. Blader naar MSN.
  4. Selecteer MSN om de app te downloaden en te installeren.
  5. Na het downloaden start de MSN met MSNBC.com-app automatisch en kunt u door de catalogus bladeren en video's bekijken.

Als u MSN later wilt starten, gaat u naar Apps en selecteert u MSN.

De MSN met MSNBC.com-app bekijken

MSN met MSNBC.com bekijken:

1. Meld u aan met uw Xbox Live-gamertag.
  2. Ga naar Video en selecteer MSN.
  3. Vanaf deze hub kunt u:
    1. Een van de video's weergegeven in het midden van de hub bekijken
    2. Navigeren naar zoeken, populair of bladeren naar content filteren volgens de gewenste categorie
  4. Selecteer iets dat u wilt bekijken en selecteer vervolgens Play.