De Xbox SmartGlass-app installeren op een Android-apparaat

Overzicht

Met de Xbox SmartGlass-app kunt u uw Android-apparaat gebruiken als afstandsbediening voor de Xbox 360- of Xbox One-console. De Xbox SmartGlass-app is beschikbaar als gratis download vanaf Google Play.

Vereisten voor de Xbox SmartGlass-app voor Android

Om de Xbox SmartGlass-app te gebruiken moet Android 4.0 ("Ice Cream Sandwich") of recenter op uw Android-apparaat zijn geïnstalleerd.

Neem contact op met de leverancier van uw apparaat om te controleren dat uw apparaat compatibel is met de Xbox SmartGlass-app.

De Xbox SmartGlass-app rechtstreeks downloaden van Google Play naar uw Android-apparaat

1. Open Google Play op uw Android-apparaat.
  2. Tik op het zoekpictogram en zoek naar "SmartGlass".
  3. Download en installeer de app op uw Android-apparaat volgens de instructies op het scherm.

De Xbox SmartGlass-app installeren via uw computer

Opmerking Voor de Xbox 360-console is SmartGlass 1.0 nodig. Voor Xbox One is SmartGlass 2.0 nodig. Als u beide consoles wilt gebruiken, dan moet u beide SmartGlass-apps installeren.

1. Ga naar Google Play via de webbrowser op de computer.
  2. Blader of zoek naar "SmartGlass".
  3. Klik op Install en volg de instructies op het scherm om de Xbox SmartGlass-app te downloaden en deze daarna te installeren op uw Android-apparaat.