SmartGlass installeren op uw Apple iPhone, iPad of iPod touch

Overzicht

Met SmartGlass kunt u uw iOS-apparaat samen met uw Xbox 360- of Xbox One-console gebruiken. SmartGlass is gratis te downloaden vanaf de App Store.

Vereisten voor SmartGlass voor iOS

Om SmartGlass te gebruiken voor iOS hebt u het volgende nodig:

• Een compatibel apparaat:
    • iPhone 3GS of recenter
    • iPod touch 4de generatie of recenter
    • iPad (alle modellen)
    • iOS 5 of recenter
  • Een Microsoft-account met daaraan een Xbox Live-profiel gekoppeld
  • Een internetverbinding of lokale netwerkverbinding die verbinding kan maken met uw Xbox 360- of Xbox One-console.

SmartGlass downloaden en installeren vanaf iTunes op uw apparaat

Opmerking Voor de Xbox 360-console is SmartGlass 1.0 nodig. Voor de Xbox One-console is SmartGlass 2.0 nodig. Als u SmartGlass op beide consoles wilt gebruiken, dan moet u beide SmartGlass-apps installeren.

1. Open de App Store op uw iPhone, iPad of iPod touch.
  2. Tik op het zoekpictogram en zoek naar SmartGlass.
  3. Tik op het pictogram Gratis naast SmartGlass.
  4. Tik op Install App en volg de instructies.

U kunt SmartGlass via iTunes installeren op uw computer. Dat doet u als volgt:

1. Open iTunes op de computer.
  2. Klik in de bronnenlijst (aan de linkerkant van het iTunes-venster) op App Store.
  3. Klik op App Store op de menubalk boven aan het venster.
  4. Selecteer iPhone of iPad.
  5. Blader of zoek naar SmartGlass.
  6. Klik op Gratis en download SmartGlass volgens de instructies.

Nadat u SmartGlass hebt gedownload naar iTunes, kunt u dit overzetten op een Apple-apparaat.