Problemen met de verbinding en snelheid van Xbox SmartGlass oplossen op de mobiele apparaten die u bij uw Xbox 360-console gebruikt

Overzicht

U kunt de Xbox SmartGlass-app op uw mobiele apparaat gebruiken om content te doorbladeren en af te spelen op de Xbox 360-console. U kunt de Xbox SmartGlass-app ook gebruiken op uw mobiele apparaat om content (films, tv-programma's, games en apps) die u wilt bekijken in de Xbox Store te doorbladeren en die content daarna vanaf uw mobiele apparaat op uw console starten.

Dit artikel beschrijft hoe u een probleem met de verbinding en snelheid van Xbox SmartGlass op mobiele apparaten oplost.

Oplossingen

De Xbox SmartGlass-app reageert traag of u krijgt het bericht dat de verbinding traag is

Oplossing 1: Telefoons en tablets

Hoewel uw smartphone of tablet via een mobiel netwerk kan communiceren met de console, krijgt u de beste prestaties als uw telefoon verbonden is met hetzelfde draadloze netwerk als de console.

Oplossing 2: Computers met Windows 8

Zie Verbinding maken met Xbox Live vanaf een pc voor informatie over problemen met de verbinding tussen uw computer met Windows 8 en Xbox Live oplossen.

De Xbox SmartGlass-app kan de Xbox 360-console niet vinden of er geen verbinding mee maken

Oplossing 1: Zelfde Microsoft-account?

Als de Xbox SmartGlass-app uw Xbox 360-console niet kan vinden, controleert u of de Microsoft-account die aan uw Xbox Live-gamertag is gekoppeld, dezelfde is als de Microsoft-account die u gebruikt op uw telefoon. Zie Uw Microsoft-account of wachtwoord zoeken als u niet weet welke Microsoft-account gekoppeld is aan uw Xbox Live-account.

Oplossing 2: De Xbox SmartGlass-app inschakelen op de Xbox 360-console

Zie SmartGlass instellen en gebruiken op de Xbox 360 voor hulp om de Xbox SmartGlass-app op uw Xbox 360 in te schakelen.