Problemen met de verbinding en snelheid van SmartGlass op mobiele apparaten oplossen

Dit artikel beschrijft hoe u problemen met de verbinding en snelheid van SmartGlass op mobiele apparaten oplost.

Oplossingen

De SmartGlass-app reageert traag of u krijgt het bericht dat de verbinding traag is

Oplossing 1: Telefoons en tablets

Uw smartphone of tablet kan verbinding maken met uw console via een mobiel netwerk. U krijgt echter de beste prestaties als het apparaat verbonden is met hetzelfde draadloze netwerk als de console. U moet zich ook aanmelden bij Xbox Live, zowel op uw console als op uw mobiele apparaat. U kunt verbinding maken via:

• Een lokaal of thuisnetwerk (aanbevolen).
  • Een 3G of 4G mobiel netwerk.

De SmartGlass-app werkt het beste via een snelle en betrouwbare verbinding.

Oplossing 2: Computers met Windows 8.1

Zie Verbinding maken met Xbox Live vanaf een pc om problemen met de verbinding tussen uw computer met Windows 8.1 en Xbox Live op te lossen.

Opmerking Xbox De snelheid van SmartGlass is afhankelijk van de snelheid van uw netwerkverbinding. Dit is ook afhankelijk van de verwerkingscapaciteit van uw tablet of pc.

De SmartGlass-app kan de console niet vinden of er geen verbinding mee maken

Oplossing 1: Gebruik dezelfde Microsoft-account

Zorg dat u dezelfde Microsoft-account gebruikt als voor uw Xbox Live-gamertag. Als u een andere Microsoft-account gebruikt, zal SmartGlass geen verbinding kunnen maken met de console. Zie E-mailadres of wachtwoord van uw Microsoft-account zoeken als u niet weet welke Microsoft-account gekoppeld is aan uw Xbox Live-account.

Oplossing 2: Schakel SmartGlass in op uw Xbox 360

Zie SmartGlass instellen en gebruiken op de Xbox 360 om uw Xbox 360-console in te stellen om te werken met een apparaat met SmartGlass.

Oplossing 3: Verander de instelling voor energiebeheer op uw console

Om weer verbinding te maken tussen de SmartGlass-app en uw console, moet u de instelling voor energiebeheer veranderen. Zie Xbox One SmartGlass kan geen verbinding maken met uw console na het spelen van een game.