UFC.TV-app op Xbox 360

Op deze pagina

Vereisten voor de app

Vereisten om de UFC.TV-app te gebruiken:

De UFC.TV-app downloaden

Volg deze stappen om de app te downloaden:

1. Meld u aan op uw console met uw Xbox Live-gamertag.
  2. Ga naar apps en selecteer Browse Apps of Search Apps.
  3. Blader of zoek naar de UFC.TV-app.
  4. Selecteer UFC.TV en selecteer daarna Download.
  5. Selecteer Confirm Purchase om de app te downloaden en te installeren.

Om de UFC.TV-app later te starten, gaat u naar apps, My Apps en vervolgens UFC.TV.

UFC.TV instellen op Xbox 360

1. Zorg dat u een account op UFC.com en een UFC FIGHT PASS hebt.
  2. Ga naar apps, My Apps en selecteer UFC.TV.
  3. Selecteer Settings en vervolgens Account Settings.
  4. Voer uw UFC-accountgegevens in en selecteer login.

Uw UFC FIGHT PASS-account beheren

U kunt uw UFC FIGHT PASS-account beheren in een browser op een apparaat met internetverbinding. Ga naar UFC FIGHT PASS en meld u aan met uw UFC-accountgegevens.

Ga naar UFC.TV Support voor ondersteuning bij uw UFC.TV-account.

Instellingen voor Ouderlijk toezicht gebruiken om toegang tot content te beperken

Als u Ouderlijk toezicht gebruikt om te bepalen welke films en tv-programma's via Xbox Live op de console kunnen worden bekeken, volgt de UFC.TV-app deze instellingen. Als u bijvoorbeeld ouderlijk toezicht gebruikt om de toegang tot bepaalde soorten tv-programma's te beperken, worden deze programma's in de UFC.TV-app gemarkeerd met een pictogram "beperkt". Om een beperkt item af te spelen, moet een volwassene de code voor Ouderlijk toezicht invoeren.

Zie Ouderlijk toezicht voor Xbox 360 instellen voor meer informatie over beperking van de toegang tot content van Xbox Live via Ouderlijk toezicht.

Problemen oplossen

Verbindingsproblemen Xbox Live

Als de UFC.TV-app niet vlot werkt op uw console, is er wellicht een probleem met de verbinding. Zie Problemen met de verbinding van Xbox 360 met Xbox Live oplossen.

Problemen met audio of video op Xbox 360

Ga naar Problemen met audio of video in een app op Xbox 360 als het beeld of geluid voor uw app op uw Xbox 360-console niet van goede kwaliteit is.

De UFC.TV-app reageert niet

Als de UFC.TV-app niet reageert, verwijdert u de app en installeert u de app opnieuw. Dat doet u als volgt:

1. Ga vanuit het Xbox Dashboard naar settings en selecteer System.
  2. Selecteer Storage.
  3. Selecteer uw primaire opslagapparaat.
  4. Selecteer Games and Apps.
  5. Zoek en markeer de UFC.TV-app. Druk op de Y-knop voor toegang tot Game Options.
  6. Selecteer Delete en bevestig dat u alle items met betrekking tot de app wilt verwijderen.
  7. Ga terug naar het Dashboard.
  8. Ga naar apps en dan naar Browse Apps of Search Apps.
  9. Blader of zoek naar de UFC.TV-app en selecteer de app.
  10. Selecteer Download en selecteer Confirm Purchase om de app te downloaden en te installeren.

Als de app nog steeds niet reageert, neemt u contact op met Xbox Support.

Foutberichten

Het is mogelijk dat u één van de volgende foutberichten te zien krijgt wanneer u de UFC.TV-app probeert te gebruiken.

Videofouten

• The video cannot be played at this time.
  • A missing data error has occurred.
  • Sorry, the video you were interested in is no longer available.

Wacht ongeveer een minuut om deze fout op te lossen. Probeer de content daarna opnieuw te starten.

Als u deze fout te zien blijft krijgen, gaat u terug naar het vorige menu en selecteert u een ander item om te bekijken. Ga naar UFC.TV Support om deze fout met content te melden aan UFC.TV.

Beschikbaarheidsfouten

• Sorry, the UFC.TV server isn’t available right now. Please select the retry button below or try again later. For more information, go to www.xbox.com/status.
  • The Application has encountered an unexpected error and will now exit.
  • UFC.TV Server unavailable.
  • A server or network error has occurred. Please try again later.
  • An unknown error has occurred.
  • An internal error has occurred.

Volg deze stappen om de fout op te lossen:

1. Ga naar http://www.xbox.com/status om te controleren dat er geen probleem is met de serviceprovider.
  2. Als er geen problemen zijn en u krijgt dit foutbericht te zien wanneer u de UFC.TV-app of content in de app start, wacht dan ongeveer een minuut. Probeer de app daarna opnieuw te starten.
  3. Als deze fout blijft optreden, verwijdert u de UFC.TV-app en installeert u de app opnieuw.
  4. Als uw probleem hiermee niet is verholpen, neemt u contact op met Xbox Support.

UFC.TV is verantwoordelijk voor alle content in de app. Ga naar UFC.TV Support om een contentfout te melden.