Aanmelden
Deze pagina delen

Hulp bij VEVO-app op Xbox 360

Overzicht

Op deze pagina wordt beschreven hoe u problemen met de VEVO-app op uw Xbox 360-console oplost.

Verbindingsproblemen Xbox Live

Als de VEVO-app niet vlot werkt op uw console, is er wellicht een probleem met de verbinding. Zie Problemen met de Xbox Live-verbinding oplossen.

Problemen met audio of video op Xbox 360

Ga naar Problemen met audio of video op Xbox 360 als het beeld of geluid op uw Xbox 360-console niet van goede kwaliteit is.

De VEVO-app start niet of reageert niet op invoer

Verwijder de VEVO-app van uw Xbox 360-console en download de app opnieuw.

1. Ga vanuit het Xbox Dashboard naar Settings, System.
  2. Selecteer Storage.
  3. Selecteer uw primaire opslagapparaat.
  4. Selecteer Games and Apps.
  5. Zoek en selecteer alle items met betrekking tot VEVO.
  6. Selecteer Delete.
  7. Ga terug naar het Xbox Dashboard.
  8. Ga naar Browse Apps en selecteer VEVO.
  9. Selecteer Download en selecteer Confirm Purchase om de app te downloaden en te installeren.

Foutberichten

Sorry, we can’t seem to connect to Xbox Live. Please check your Internet connection.

1. Wacht ongeveer een minuut. Probeer daarna de video opnieuw te bekijken.
  2. Probeer de Oplossing voor trage prestaties van Xbox Live als de fout opnieuw optreedt.
  • Oops! Looks like an error occurred while trying to link your accounts. Was your code entered correctly?

U hebt een verkeerde verificatiecode ingevoerd of de code die u hebt ingevoerd is niet dezelfde als de geregistreerde code. Controleer de code zorgvuldig en probeer opnieuw.

• The code you entered has not been associated with your VEVO account. Please verify if you have entered the correct code.

U hebt een verkeerde verificatiecode ingevoerd of de code die u hebt ingevoerd is niet dezelfde als de geregistreerde code. Controleer de code zorgvuldig en probeer opnieuw.

Feedback over VEVO?

Ga naar www.vevo.com/about/faq voor meer informatie over VEVO.

Om feedback te geven stuurt u een e-mail naar feedback@vevo.com.

Verwante problemen