Problemen met VEVO op Xbox 360 oplossen

Problemen oplossen

De VEVO-app start niet of reageert niet op invoer

Verwijder de VEVO-app van uw Xbox 360-console en download ze opnieuw.

1. Ga vanuit het Xbox Dashboard naar Settings, System.
  2. Selecteer Storage.
  3. Selecteer uw primaire opslagapparaat (meestal de Xbox 360 harddisk).
  4. Selecteer Games and Apps.
  5. Zoek en selecteer alle items met betrekking tot VEVO.
  6. Selecteer Delete.
  7. Ga terug naar het Xbox Dashboard.
  8. Ga naar Browse Apps en selecteer VEVO.
  9. Selecteer Confirm Download om de app te downloaden en te installeren.

U krijgt u het foutbericht "Sorry, we can’t seem to connect to Xbox Live. Please check your Internet connection” te zien.

1. Wacht ongeveer een minuut. Probeer daarna de video opnieuw te bekijken.
  2. Probeer de oplossingen op deze pagina als u dit foutbericht nog steeds krijgt nadat u even hebt gewacht: Netwerksnelheid Xbox Live verbeteren.

U krijgt het foutbericht "Oops! Looks like an error occurred while trying to link your accounts. Was your code entered correctly?” te zien.

U hebt een verkeerde verificatiecode ingevoerd of de code die u hebt ingevoerd is niet dezelfde als de geregistreerde code. Controleer de code zorgvuldig en probeer opnieuw.

U krijgt het foutbericht "The code you entered has not been associated with your VEVO account. Please verify if you have entered the correct code" te zien.

U hebt een verkeerde verificatiecode ingevoerd of de code die u hebt ingevoerd is niet dezelfde als de geregistreerde code. Controleer de code zorgvuldig en probeer opnieuw.

Feedback over VEVO?

Ga naar de volgende website voor voor meer informatie over VEVO: http://www.vevo.com/about/faq

Om feedback te geven stuurt u een e-mail naar feedback@vevo.com