Muziekvideo's van VEVO instellen en bekijken

Over VEVO

Met meer dan 45.000 video's van 11.000 artiesten is VEVO een toonaangevend platform voor muziekvideo's en entertainment van wereldklasse. Live concerten streamen, exclusieve programma's bekijken en uw favoriete video's downloaden.

Om VEVO op de console te bekijken, hebt u het volgende nodig:

• Een Xbox Live Gold-lidmaatschap
  • Minstens 75 MB vrije opslagruimte

De VEVO-app instellen

1. Ga vanuit Xbox Home naar Apps en selecteer Browse Apps.
  2. 2. Blader of zoek naar VEVO.
  3. 3. Selecteer VEVO om de app te downloaden. Na het downloaden start de VEVO-app automatisch.

Om VEVO later te starten, gaat u naar Video, My Video Apps en selecteert u VEVO.