Muziekvideo's van VEVO instellen en bekijken

Over VEVO

Met meer dan 45.000 video's van 11.000 artiesten is VEVO een toonaangevend platform voor muziekvideo's en entertainment van wereldklasse. Live concerten streamen, exclusieve programma's bekijken en uw favoriete video's downloaden.

Vereisten om VEVO op de console te bekijken:

• U moet aangemeld zijn bij een Xbox Live-account.
  • Minstens 75 MB vrije opslagruimte.

De VEVO-app instellen

1. Ga vanuit Xbox Home naar Apps en selecteer Browse Apps.
  2. Blader of zoek naar VEVO.
  3. Selecteer VEVO om de app te downloaden. Na het downloaden start de VEVO-app automatisch.

Om VEVO later te starten, gaat u naar Video, My Video Apps en selecteert u VEVO.

Gebruik de instellingen voor Ouderlijk toezicht om toegang tot content te beperken

Als u Ouderlijk toezicht gebruikt om te bepalen welke films en tv-programma's via Xbox Live op de console kunnen worden bekeken, volgt de VEVO-app deze instellingen. Als u bijvoorbeeld niet toestaat dat programma's met een bepaalde rating worden bekeken op de console, zal dergelijke inhoud in de VEVO-app verschijnen met een pictogram met een slot. Om een vergrendeld item af te spelen, moet een volwassene de toegangscode voor Ouderlijk toezicht invoeren.

Zie Instellingen voor ouderlijk toezicht op de Xbox 360-console voor meer informatie over beperking van de toegang tot content van Xbox Live via Ouderlijk toezicht.