Eerder gekochte content van Films en tv ontbreekt of kan niet worden afgespeeld op Xbox 360

U hebt content gekocht of u hebt content die werd gekocht via Films en tv op uw Xbox 360-console, maar de content ontbreekt of kan niet worden afgespeeld.

Oplossingen

Probeer deze oplossingen om het probleem te verhelpen.

Oplossing 1: Verifieer dat u verbonden bent met Xbox Live

Als u een probleem met de verbinding hebt, probeert u de Oplossing voor verbinding met Xbox 360.

Oplossing 2: Meld u op uw Xbox 360-console aan met de account die u hebt gebruikt om de content te kopen

Controleer deze vragen als u al bent aangemeld met de account die u hebt gebruikt om de content te kopen, maar het probleem nog steeds optreedt:

Als u de content in de factuur- en aankoopgeschiedenis van een ander profiel op uw Xbox 360-console vindt, download dat profiel dan opnieuw naar de console en probeer de content daarna opnieuw af te spelen. Zie Uw Xbox Live-profiel naar een andere Xbox 360-console downloaden of opnieuw downloaden om opnieuw te downloaden.

Oplossing 3: Voeg beveiligingsgegevens toe aan uw Microsoft-account

Als beveiligingsgegevens, zoals een alternatief e-mailadres of telefoonnummer, ontbreken in uw account, moet u deze toevoegen om uw lijst met video's te synchroniseren.

Ga naar Overzicht van beveiligingsgegevens voor uw Microsoft-account en volg de instructies om beveiligingsgegevens toe te voegen aan uw Microsoft-account.

Oplossing 4: Vernieuw uw aankoopgeschiedenis

Hiervoor moet u de content verwijderen en opnieuw downloaden. Dat doet u als volgt.

Belangrijk Als u deze stappen volgt, zal u geen toegang meer hebben tot eventuele gehuurde content die u op dit moment hebt.

1. Ga vanuit het Xbox Dashboard naar settings.
  2. Selecteer System Settings.
  3. Selecteer Storage.
    Opmerking Als u wordt gevraagd om een opslagapparaat te kiezen, selecteert u All Devices.
  4. Selecteer Memory Unit.
  5. Selecteer System Items.
  6. Verwijder zowel Marketplace System Data als Rights Database als deze bestanden aanwezig zijn.
    Opmerking Het is mogelijk dat geen van beide bestanden aanwezig is. Dat is geen enkel probleem.
  7. Wis de systeemcache
  8. Start uw console opnieuw.
  9. Start de Movies & TV -app.
  10. Selecteer My Videos.
  11. Selecteer Account Management.
    Opmerking Als in het vak in de hoek linksboven "Show Movies" wordt weergegeven, moet u dit wellicht selecteren en wijzigen naar "Show TV Shows".
  12. Druk op de X-knop op de controller en ga naar Refresh Purchase History.

Via deze procedure zouden uw video's opnieuw moeten worden geladen. Nadat u de aankoopgeschiedenis hebt vernieuwd, wacht u een paar minuten om te controleren dat de content volledig is geladen. Hoe lang het duurt, is afhankelijk van de omvang van uw videobibliotheek en uw verbindingssnelheid.

Neem contact op met Xbox Support als dit probleem nog steeds optreedt.