Viewster-app op Xbox 360

Op deze pagina

Vereisten voor de app

Vereisten om de Viewster-app te gebruiken:

• U moet aangemeld zijn bij een Xbox Live-account.
  • Minstens 128 MB vrije schijfruimte.
  • Een gratis Viewster-account.

De Viewster-app downloaden

Volg deze stappen om de app te downloaden:

1. Meld u aan op uw console met uw Xbox Live-gamertag.
  2. Ga naar apps en selecteer Browse Apps of Search Apps.
  3. Blader of zoek naar de Viewster-app.
  4. Selecteer de Viewster-app en selecteer daarna Download.
  5. Selecteer Confirm Purchase om de app te downloaden en te installeren.

Als u Viewster wilt bekijken, selecteer dan Play Now. Om de Viewster-app later te starten, gaat u naar apps, My Apps en selecteer vervolgens Viewster.

Uw Xbox 360-console koppelen aan uw Viewster-account

Wanneer u zich voor het eerst aanmeldt bij de app, wordt u gevraagd uw Viewster-account te koppelen aan uw Xbox 360-console. U doet dat door u aan te melden met uw naam en wachtwoord van Viewster.

Als u nog geen gratis Viewster-account hebt, moet u er een aanmaken. Er zijn twee manieren om een account aan te maken:

Viewster bekijken

Om tv-programma's of films te kijken via Viewster, selecteert u een van de categorieën boven aan het scherm, waaronder Just Watched, TV Series, Movies, en Trailers.

U kunt ook een van de items in het midden van het scherm selecteren.

Uw Xbox 360-console ontkoppelen van uw Viewster-account

Ga naar de pagina voor ondersteuning van Viewster voor informatie om uw af te melden bij de Viewster-app.

Uw Viewster-account beheren

Ga naar de pagina met ondersteuning van Viewster voor hulp om uw Viewster-account te beheren.

Instellingen voor Ouderlijk toezicht gebruiken om toegang tot content te beperken

Als u Ouderlijk toezicht gebruikt om te bepalen welke films en tv-programma's via Xbox Live op de console kunnen worden bekeken, volgt de Viewster-app deze instellingen. Als u bijvoorbeeld ouderlijk toezicht gebruikt om de toegang tot bepaalde soorten tv-programma's te beperken, worden deze programma's in de Viewster-app gemarkeerd met een pictogram voor "beperkt". Om een beperkt item af te spelen, moet een volwassene de code voor Ouderlijk toezicht invoeren.

Zie Ouderlijk toezicht voor Xbox 360 instellen voor meer informatie over beperking van de toegang tot content van Xbox Live via Ouderlijk toezicht.

Problemen oplossen

Verbindingsproblemen Xbox Live

Als de Viewster-app niet vlot werkt op uw console, is er wellicht een probleem met de verbinding. Zie Problemen met de verbinding van Xbox 360 met Xbox Live oplossen.

Problemen met audio of video op Xbox 360

Ga naar Problemen met audio of video in een app op Xbox 360 als het beeld of geluid voor uw app op uw Xbox 360-console niet van goede kwaliteit is.

De Viewster-app reageert niet

Als de Viewster-app niet reageert, verwijdert u de app en installeert u de app opnieuw. Dat doet u als volgt:

1. Ga vanuit het Xbox Dashboard naar settings en selecteer System.
  2. Selecteer Storage.
  3. Selecteer uw primaire opslagapparaat.
  4. Selecteer Games and Apps.
  5. Zoek en markeer de Viewster-app. Druk op de Y-knop voor toegang tot Game Options.
  6. Selecteer Delete en bevestig dat u alle items met betrekking tot de app wilt verwijderen.
  7. Ga terug naar het Dashboard.
  8. Ga naar apps en dan naar Browse Apps of Search Apps.
  9. Blader of zoek naar de Viewster-app en selecteer de app.
  10. Selecteer Download en selecteer Confirm Purchase om de app te downloaden en te installeren.

Als de app nog steeds niet reageert, neemt u contact op met Xbox Support.

Foutberichten

Het is mogelijk dat u één van de volgende foutberichten te zien krijgt wanneer u de Viewster-app probeert te gebruiken.

Toepassings- en beschikbaarheidsfouten

• Sorry, the VIEWSTER server isn’t available right now. Please select the retry button below or try again later. For more information, go to www.xbox.com/status.
  • The Application has encountered an unexpected error and will now exit.
  • VIEWSTER Server unavailable.
  • A server or network error has occurred. Please try again later.
  • An unknown error has occurred.
  • An internal error has occurred.

Probeer de volgende oplossingen als u een van deze fouten te zien krijgt:

• Controleer of er servicewaarschuwingen zijn op de pagina Xbox Live-status of controleer of een Xbox Live-servicewaarschuwing boven aan deze pagina verschijnt.
    • Als er servicewaarschuwingen zijn, wacht dan totdat de waarschuwingen verdwenen zijn en probeer het vervolgens opnieuw.
    • Als er geen waarschuwingen zijn, wacht u een minuut en probeert u de app daarna opnieuw te starten.
  • Als deze fout blijft optreden, probeer dan de Viewster-app te verwijderen en opnieuw te installeren.

Als het probleem met deze oplossingen niet is verholpen, neemt u contact op met Xbox Support.

Opmerking Viewster is verantwoordelijk voor alle problemen met betrekking tot content in de Viewster-app. U kunt contact opnemen met de ondersteuning van Viewster op viewster.freshdesk.com/support/home.

Contentfouten

• The video cannot be played at this time.
  • A missing data error has occurred.
  • Sorry, the video you were interested in is no longer available.

Wacht ongeveer een minuut als u een van deze fouten te zien krijgt. Probeer de content daarna opnieuw te starten.

Als u de fout te zien blijft krijgen, gaat u terug naar het vorige menu en selecteert u een ander item om te bekijken.

Om de contentfout te melden aan Viewster, kunt u contact opnemen met de ondersteuning van Viewster op viewster.freshdesk.com/support/home.