Hulp bij Viki-app op Xbox 360

In dit artikel wordt beschreven hoe u problemen met de Viki-app op Xbox 360 oplost.

Verbindingsproblemen Xbox Live

Als de Viki-app niet vlot werkt op uw console, is er wellicht een probleem met de verbinding. Zie Problemen met de verbinding van Xbox 360 met Xbox Live oplossen.

Problemen met audio of video op Xbox 360

Ga naar Problemen met audio of video op Xbox 360 als het beeld of geluid op uw Xbox 360-console niet van goede kwaliteit is.

De Viki-app reageert niet

Als de Viki-app niet reageert, verwijdert u de app en installeert u de app opnieuw. Dat doet u als volgt:

1. Ga vanuit het Xbox Dashboard naar settings en selecteer System.
  2. Selecteer Storage.
  3. Selecteer uw primaire opslagapparaat.
  4. Selecteer Games and Apps.
  5. Zoek en selecteer alle items met betrekking tot "Viki".
  6. Selecteer Delete.
  7. Ga terug naar het Xbox Dashboard.
  8. Ga naar Browse Apps en selecteer Viki.
  9. Selecteer Download en selecteer Confirm Purchase om de app te downloaden en te installeren.

Neem contact op met Xbox Support als dit probleem blijft optreden.

Foutberichten

Het is mogelijk dat u één van de volgende foutberichten te zien krijgt wanneer u de Viki-app probeert te gebruiken.

Toepassings-/beschikbaarheidsfouten:

• Sorry, the Viki server isn’t available right now. Please select the retry button below or try again later. For more information, go to www.xbox.com/status.
  • The Application has encountered an unexpected error and will now exit.
  • Sorry, the Viki server isn’t available right now. Please select the retry button below or try again later. For more information, go to www.xbox.com/status
  • Viki Server unavailable.
  • A server or network error has occurred. Please try again later.
  • An unknown error has occurred.
  • An internal error has occurred.

Volg deze stappen om de fout op te lossen:

1. Ga naar Servicestatus en controleer of er een probleem gemeld is met de service.
  2. Als er momenteel geen problemen zijn gemeld en u krijgt dit bericht wanneer u de Viki-app start of content in de app bekijkt, wacht u ongeveer een minuut en start u daarna de app opnieuw.
  3. Als deze fout blijft optreden, verwijdert u de Viki-app en installeert u ze opnieuw.
  4. Als de fout niet is verholpen, neemt u contact op met Xbox Support.

Videofouten:

• The video cannot be played at this time.
  • A missing data error has occurred.
  • Sorry, the video you were interested in is no longer available.

Als u een van deze fouten te zien krijgt, wacht u ongeveer een minuut en en probeert u de content daarna opnieuw te openen.

Als u deze fout blijft krijgen, selecteert u een ander programma om te bekijken.

Opmerking Viki is verantwoordelijk voor alle problemen in de Viki-app. Stuur een e-mail naar info@viki.com om een contentfout te melden.