De Viki-app instellen en gebruiken op Xbox 360

Op deze pagina

Vereisten voor de app

Vereisten om de Viki-app te gebruiken op Xbox 360:

• Een Xbox Live-account.
  • Minstens 130 MB vrije schijfruimte

De Viki-app downloaden

1. Meld u aan op uw console met uw Xbox Live-gamertag.
  2. Ga naar apps en selecteer Browse Apps.
  3. Blader naar Viki.
  4. Selecteer Viki om de app te downloaden en te installeren.

Om de Viki-app later te starten, gaat u naar apps, My Apps en selecteer vervolgens Viki.

Viki bekijken

1. Ga naar apps, My Appsen daarna Viki.
  1. Vanaf de hub Main kunt u het volgende doen:
    • Bekijk suggesties van programma's weergegeven in het midden.
    • Selecteer Featured om video's te bekijken die momenteel in de kijker staan.
    • Selecteer Recently Watched om content die u reeds hebt bekeken, opnieuw te bekijken.

Of ga naar TV Shows, Movies, Music of News om aanvullende content te bekijken of ga naar de hub Search om specifieke programma's te zoeken.

1. Selecteer iets dat u wilt bekijken en selecteer vervolgens Play.

Instellingen voor Ouderlijk toezicht gebruiken om toegang tot content te beperken

Als u Ouderlijk toezicht gebruikt om te bepalen welke films en tv-programma's via Xbox Live op de console kunnen worden bekeken, volgt de Viki-app deze instellingen. Als u bijvoorbeeld tv-programma's met de bepaalde ratings verbiedt, worden deze programma's in de Viki-app gemarkeerd met een pictogram "beperkt". Om een beperkt item af te spelen, moet een volwassene de code voor Ouderlijk toezicht invoeren.

Zie Ouderlijk toezicht instellen voor Xbox 360 en Xbox Live voor meer informatie over beperking van de toegang tot content op Xbox Live via Ouderlijk toezicht.