MSN Video bekijken op Xbox 360

Oplossingen

MSN met MSNBC, ninemsn en MSN Video brengen u de beste nieuws-, sport- en entertainmentvideo's van het internet, de hele dag lang, elke dag.

Stappen om MSN Video te bekijken

1. Meld u aan met uw Xbox Live-gamertag.
  2. Ga naar de hub Video en selecteer MSN.
  3. Vanaf deze hub kunt u:
    1. Een van de video's weergegeven in het midden van de hub bekijken
    2. Navigeren naar zoeken, populair of bladeren naar content filteren volgens de gewenste categorie
  4. Selecteer iets dat u wilt bekijken en selecteer vervolgens Play.