Problemen met MSN Video op Xbox Live oplossen

Vragen over MSN Video?

Ga naar MSN Support als u vragen hebt over MSN Video.

Als de MSN Video-app niet reageert

Als de MSN Video-app niet reageert, verwijdert u de app en downloadt u ze opnieuw.

1. Ga vanuit het Xbox Dashboard naar Settings, System.
  2. Selecteer Storage.
  3. Selecteer uw primaire opslagapparaat (meestal de Xbox 360 harddisk).
  4. Selecteer Games and Apps.
  5. Zoek en selecteer alle items met betrekking tot MSN.
  6. Selecteer Delete.
  7. Ga terug naar het Xbox Dashboard.
  8. Ga naar Browse Apps en selecteer MSN
  9. Selecteer Confirm Download om de app te downloaden en te installeren.

Foutberichten

U krijgt misschien één van de volgende foutberichten wanneer u de MSN Video-app installeert of uitvoert:

• Sorry, the MSN service is not available right now. Please try again later.

Oplossing:

• Sorry, the video you're interested in is no longer available.
  • Sorry, either the current video or the MSN service is not available right now. Please try again later.
  • The page you are trying to view does not exist.
  • There are currently no videos available for this category. The editorial team has not programmed anything here. Please check back at a later date.
  • The video is not loading properly. We are attempting to reload the video now.

Oplossing:

• Sluit de MSN Video-app en start de app opnieuw.
    • Kies een andere video om te bekijken om het probleem te omzeilen.
  • MSN cannot be run in your region.

Oplossing:

• Op basis van uw internetserviceprovider en uw internetverbinding kan de MSN Video-app niet worden uitgevoerd in uw huidige regio. Als u zich in een land bevindt waar de MSN Video-app niet wordt aangeboden, verwijdert u de MSN Video-app en downloadt u de MSN-app opnieuw.