Hulp bij WWE-app op Xbox 360

Overzicht

In dit artikel wordt beschreven hoe u problemen met de WWE-app op Xbox 360 oplost.

Verbindingsproblemen Xbox Live

Als de pay-per-view (PPV) WWE-app (World Wrestling Entertainment) niet vlot werkt op uw console, is er wellicht een probleem met de verbinding. Zie Problemen met verbindingssnelheid of verbinding verbroken.

De WWE-app reageert niet

Als de WWE-app niet reageert op invoer, verwijdert u de app en installeert u ze opnieuw. Dat doet u als volgt:

1. Ga vanuit het Xbox Dashboard naar Settings en selecteer System.
  2. Selecteer Storage.
  3. Selecteer uw primaire opslagapparaat (meestal de Xbox 360 harddisk).
  4. Selecteer Games and Apps.
  5. Zoek en selecteer alle items met betrekking tot "WWE".
  6. Selecteer Delete.
  7. Ga terug naar het Xbox Dashboard.
  8. Ga naar Browse Apps en selecteer WWE
  9. Selecteer Confirm Download om de app te downloaden en te installeren.

Als de fout blijft optreden, neemt u contact op met Xbox Support. Klik hiervoor op de koppeling "Contact" onder aan deze pagina.

Foutberichten

Het is mogelijk dat u één van de volgende foutberichten te zien krijgt wanneer u de WWE-app probeert te gebruiken.

Toepassingsfouten

• Sorry, the WWE video stream isn’t available right now. Please try again later. For more information, go to www.xbox.com/status.
  • Sorry, WWE can't login at the moment. Please try again later, or check out www.xbox.com/support if the problem persists.
  • The application is unavailable. Please try again later, or check out www.xbox.com/support if the problem persists.
  • Als u één van deze fouten te zien krijgt, gaat u naar Servicestatus om te controleren dat er momenteel geen problemen zijn met Xbox Live of de WWE-app.

Als er geen problemen zijn en u krijgt één van deze fouten te zien wanneer u de WWE-app start, wacht u ongeveer een minuut en probeert u het daarna opnieuw.

Als u de fout krijgt nadat u de app opnieuw hebt gestart, probeert u de app te verwijderen en ze opnieuw te installeren.

Zie De snelheid van Xbox Live verbeteren als u één van deze foutberichten blijft krijgen.

Als het probleem niet is opgelost met deze oplossingen, klikt u op de koppeling "Contact" onder aan deze pagina om contact op te nemen met Xbox Support.

Accountfouten

• Account not authorized. You must be a current WWE Network subscriber.
  • If you have a current subscription, you can resolve this problem only by contact WWE directly by going to www.wwe.com/help.

If you do not have a current subscription, go to www.wwe.com to create a new account and sign up for a subscription.

• User or Password unrecognized.
  • Er was een fout bij het koppelen van uw WWE Network-account aan uw Xbox-gamertag. Controleer uw gegevens en probeer dit opnieuw te activeren.

Als u dit foutbericht blijft krijgen wanneer u zich probeert aan te melden, sluit u de app. Start daarna de app opnieuw en probeer u aan te melden.

Ga naar de hulp-pagina van WWE op www.wwe.com/help om de contentfout te melden aan WWE.