De WWE-app instellen en gebruiken op Xbox 360

Overzicht

World Wrestling Entertainment (WWE) is wereldleider op het vlak van sportief amusement. Gebruik de WWE-app om in contact te blijven met uw favoriete supersterren. Mis geen moment van uw favoriete pay-per-view (PPV) WWE-evenementen met de WWE-app op Xbox 360.

Op deze pagina

Vereisten voor de app

Om de WWE-app te gebruiken, hebt u het volgende nodig:

• U moet aangemeld zijn bij een Xbox Live-account.
  • Minstens 166 MB vrije schijfruimte.
  • Een WWE-account.

U hebt een WWE-account nodig om u aan te melden bij de WWE-app. Als u zich wilt registreren voor een WWE-account, ga dan naar wwe.com, selecteer SIGN UP en volg de stappen om uw account aan te maken.

De WWE-app downloaden

1. Meld u aan op uw console met uw Xbox Live-gamertag.
  2. Ga naar apps en selecteer Browse Apps.
  3. Blader naar WWE.
  4. Selecteer WWE om de app te downloaden en te installeren. Na het downloaden start de app automatisch en kunt u door de catalogus bladeren en informatie over de beschikbare content bekijken.

Om de WWE-app later te starten, gaat u naar Video, My Video Apps en vervolgens WWE.

WEE bekijken

1. Ga naar Video, My Video Apps en selecteer WWE. Op het startscherm van de app wordt u gevraagd naar wwe.com te gaan en een WWE Network-abonnement aan te schaffen of Member Sign In te selecteren als u reeds lid bent.

Opmerking U hebt een WWE-account nodig om u aan te melden bij de WWE-app.

1. Meld u aan bij de WWE-app met de gebruikersnaam en het wachtwoord van uw WWE-account en selecteer Continue.
  2. Volg de stappen om uw WWE-account te koppelen aan uw Xbox 360-console en uw gamertag.
  3. Opmerking Nadat u zich hebt aangemeld bij de WWE-app, wordt u niet meer gevraagd opnieuw aan te melden tenzij u de console loskoppelt van uw WWE-account.

1. Vanaf de hub HOME kunt u:
    • Live content in de grote tegel in het midden bekijken.
    • Kijken wat er op de planning staan in UP NEXT.
    • De trailer bekijken voor de NEXT PAY-PER-VIEW.
    • De recentste WRESTLEMANIA bekijken.
    • TABLES LADDERS CHAIRS openen.

Ga naar SHOW of SCHEDULE om te bladeren door meer programma's.

1. Selecteer iets dat u wilt bekijken en selecteer vervolgens Play.

Uw console loskoppelen van uw WWE-account

Zo koppelt u de Xbox 360-console en Xbox Live-gamertag los van uw WWE-account:

1. Selecteer LOG OUT in de hub MY ACCOUNT.
  1. Selecteer YES om te bevestigen.

Uw WWE-account beheren

Op wwe.com kunt u uw creditcardgegevens en uw aankopen en aankoopgeschiedenis bekijken.

Als u problemen met uw WWE-account of met content van WWE hebt, gaat u naar WWE Support en stuurt u een verzoek om hulp. Veelgestelde vragen over WWE bekijken.

Instellingen voor Ouderlijk toezicht gebruiken om toegang tot content te beperken

Als u Ouderlijk toezicht gebruikt om te bepalen wat op Xbox Live kan worden bekeken via uw Xbox 360-console, zal de WWE-app de instellingen die u gebruikt volgen. Als u bijvoorbeeld tv-programma's met de rating TV-MA op uw console verbiedt, worden deze tv-programma's weergegeven met een pictogram voor "restricted" wanneer u ze in de WWE-app probeert te bekijken. Om een vergrendeld item af te spelen, moet een volwassene de toegangscode voor Ouderlijk toezicht invoeren en de instellingen wijzigen.

Zie Ouderlijk toezicht instellen voor Xbox 360 en Xbox Live voor meer informatie over beperking van de toegang tot content op Xbox Live via Ouderlijk toezicht.