Hulp bij YouTube-app op Xbox 360

Opmerking Voor meer ondersteuning bij de YouTube-app gaat u naar de pagina YouTube ondersteuning voor consoles.

Verbindingsproblemen Xbox Live

Als de YouTube-app niet vlot werkt op uw console, is er wellicht een probleem met de verbinding. Zie Problemen met de verbinding van Xbox 360 met Xbox Live oplossen.

Problemen met audio of video op Xbox 360

Ga naar Problemen met audio of video op Xbox 360 als het beeld of geluid op uw Xbox 360-console niet van goede kwaliteit is.

De YouTube-app reageert niet

Als de YouTube-app niet reageert, verwijdert u de app en installeert u de app opnieuw. Dat doet u als volgt:

1. Ga vanuit het Xbox Dashboard naar settings en selecteer System.
  2. Selecteer Storage.
  3. Selecteer uw primaire opslagapparaat.
  4. Selecteer Games and Apps.
  5. Zoek en markeer de <XYZ>-app. Druk op de Y-knop voor toegang tot Game Options.
  6. Selecteer Delete en bevestig dat u alle items met betrekking tot de app wilt verwijderen.
  7. Ga terug naar het Dashboard.
  8. Ga naar apps en dan naar Browse Apps of Search Apps.
  9. Blader of zoek naar de YouTube-app en selecteer de app.
  10. Selecteer Download en selecteer Confirm Purchase om de app te downloaden en te installeren.

Als de app nog steeds niet reageert, neemt u contact op met Xbox Support.

Foutberichten

Het is mogelijk dat u één van de volgende foutberichten te zien krijgt wanneer u de YouTube-app probeert te gebruiken.

Verbindingsfouten

• Can’t connect to the YouTube Service. Error code: 0C01/8009/0304
  • Sorry, YouTube isn't available right now. Please try again later. For more information, go to www.xbox.com/status.

Volg deze stappen om de fout op te lossen:

1. Controleer de status van de YouTube-service.
  2. Als de YouTube-service werkt, wacht dan ongeveer een minuut en probeer daarna opnieuw om de app te starten of de content af te spelen.
  3. Als u één van deze foutberichten blijft krijgen, verwijdert u de YouTube-app en installeert u de app opnieuw.

Als geen van deze suggesties het probleem oplost, neemt u contact op met Xbox Support.

Accountfouten

• Account pairing was not successful. Please try again later.

Volg deze stappen om de fout op te lossen:

1. Als u dit foutbericht te zien krijgt, betekent het dat uw YouTube-account niet correct is gekoppeld aan uw Xbox-gamertag. Controleer uw gegevens en probeer dit opnieuw te activeren.
  2. Als u dit foutbericht nog steeds krijgt wanneer u zich probeert aan te melden, sluit dan de app, start de app opnieuw en probeer u aan te melden. Voor meer hulp bij deze fout gaat u naar de pagina YouTube ondersteuning voor consoles.
  • For full access, you need a YouTube account. You need to sign in.

Volg deze stap om de fout op te lossen:

1. Om een YouTube-account met de app te gebruiken, moet u uw YouTube-account koppelen aan de gamertag die is gekoppeld aan uw Xbox Live-account.

Beschikbaarheidsfouten

• Sorry, but the item you requested to view ({0}) is no longer available.
  • Sorry, the item you're interested in is no longer available
  • Sorry, this video cannot be played.
  • Sorry, but we cannot display the item you requested to view

Volg deze stappen om de fout op te lossen:

1. Wacht ongeveer een minuut. Probeer daarna de content opnieuw af te spelen.
  2. Als u deze fout te zien blijft krijgen, gaat u terug naar het vorige menu en selecteert u een ander item om te bekijken.
Neem contact op met YouTube Help om deze fout met content te melden.

Als u een van de volgende fouten te zien krijgt, verwijder dan de app en ga naar de Store om de recentste versie te downloaden.
  • De app blijft hangen op een spinner op het startscherm totdat het bericht "YouTube is Unavailable" verschijnt.
  • Bepaalde content wordt weergegeven, maar sommige soorten navigatie/zoekopdrachten leiden tot spinners met het bericht "YouTube is Unavailable".
  • Het startscherm van de app wordt geopend, maar er wordt geen content weergegeven.
  • Content wordt weergegeven, maar bij het afspelen verschijnt er een foutbericht voor afspelen.
  • Content wordt weergegeven, maar bij het afspelen verschijnt er een video waarin gemeld wordt dat er een fout is opgetreden.

Prestatiefouten

• The current network cannot support quality video playback. The current video has been paused and you may choose to continue at a later time.

Volg deze stap om de fout op te lossen:

1. Ga naar Problemen met verbindingssnelheid of verbinding verbroken om uw netwerkprestaties te verbeteren.

Fouten met ouderlijk toezicht

• Xbox Live child accounts are not allowed to use this application

Gebruikers met een Xbox Live-kinderaccount kunnen zich niet aanmelden bij de YouTube-app op de console of deze starten.

• This app provides access to unrated video content

Deze waarschuwing wordt weergegeven wanneer een gebruiker met een Xbox Live-tieneraccount zich aanmeldt bij de YouTube-app. Zij mogen de YouTube-app gebruiken maar, op basis van de content die is toegestaan, kunnen ze wellicht de instelling van de veiligheidsmodus in YouTube niet wijzigen van Strict naar Moderate of Off. Om dit in te schakelen moet ouderlijk toezicht door een ouder worden gewijzigd op de console. Zie Veiligheidsmodus gebruiken om YouTube-video's te filteren op Xbox 360 voor meer informatie over de instellingen van de veiligheidsmodus.

Regionale fouten

• Video cannot be played in your country/region

De houder van de auteursrechten van de video of YouTube staat niet toe dat de geselecteerde video wordt afgespeeld in het land of de regio waar u woont of waar uw gamertag werd aangemaakt.

Ondersteuning krijgen

YouTube en Microsoft bieden beide ondersteuning voor YouTube op Xbox Live. De volgende informatie is een samenvatting van de gebieden waarop elk bedrijf ondersteuning biedt:

YouTube Support

Voor hulp met de volgende onderwerpen gaat u naar YouTube Help:

• YouTube-account instellen
  • YouTube streaming en content
  • Uw YouTube-account

Xbox Support

Voor hulp met de volgende onderwerpen kunt u terecht bij Xbox Support:

• De YouTube-app gebruiken
  • Xbox Live-account instellen
  • Xbox Live-facturering en -service