Problemen met YouTube op Xbox 360 oplossen

Gebruik deze informatie om problemen met YouTube op te lossen.

Opmerking Voor meer ondersteuning bij de YouTube-app gaat u naar de pagina YouTube ondersteuning voor consoles.

Problemen met foutberichten bij de YouTube-app oplossen

Can’t connect to the YouTube Service. Error code: 0C01/8009/0304

Sorry, YouTube isn't available right now. Please try again later. For more information, go to www.xbox.com/status.

Als u één van deze foutberichten te zien krijgt wanneer u probeert de YouTube-app te starten of content van YouTube af te spelen, probeert u het volgende:

• Controleer de status van de YouTube-service.
  • Als de YouTube-service werkt, wacht dan ongeveer een minuut en probeer daarna opnieuw om de app te starten of de content af te spelen.
  • Als u één van deze foutberichten blijft krijgen, verwijdert u de YouTube-app en installeert u ze opnieuw. Zie het onderdeel "YouTube-app reageert niet" verder in dit artikel.

Als geen van deze suggesties het probleem oplost, neemt u contact op met Xbox Support.

Account pairing was not successful. Please try again later.

Als u dit foutbericht te zien krijgt, betekent het dat uw YouTube-account niet correct is gekoppeld aan uw Xbox-gamertag. Controleer uw gegevens en probeer dit opnieuw te activeren.

Als u dit foutbericht nog steeds krijgt wanneer u zich probeert aan te melden, sluit dan de app, start de app opnieuw en probeer u aan te melden. Voor meer hulp bij deze fout gaat u naar de pagina YouTube ondersteuning voor consoles.

Sorry, but the item you requested to view ({0}) is no longer available.

Sorry, the item you're interested in is no longer available

Sorry, this video cannot be played.

Sorry, but we cannot display the item you requested to view

Wacht ongeveer een minuut als u een van deze foutberichten ziet. Probeer daarna de content opnieuw af te spelen. Als u deze fout te zien blijft krijgen, gaat u terug naar het vorige menu en selecteert u een ander item om te bekijken.

Neem contact op met YouTube om deze fout met content te melden. Zie de pagina Contact opnemen met YouTube voor meer informatie over hoe u dat kunt doen.

The current network cannot support quality video playback. The current video has been paused and you may choose to continue at a later time.

Als u dit foutbericht te zien krijgt, betekent het dat er een prestatieprobleem is. Volg de stappen voor probleemoplossing in Problemen met verbindingssnelheid of verbinding verbroken.

Xbox Live child accounts are not allowed to use this application

Gebruikers met een Xbox Live-kinderaccount kunnen zich niet aanmelden bij de YouTube-app op de console of deze starten.

This app provides access to unrated video content

Deze waarschuwing wordt weergegeven wanneer een gebruiker met een Xbox Live-tieneraccount zich aanmeldt bij de YouTube-app. Zij mogen de YouTube-app gebruiken maar, op basis van de inhoud die is toegestaan, kunnen ze wellicht de instelling van de veiligheidsmodus in YouTube niet wijzigen van Strict naar Moderate of Off. Om dit in te schakelen moet ouderlijk toezicht door een ouder worden gewijzigd op de console. Zie Veiligheidsmodus gebruiken om YouTube-video's te filteren voor meer informatie over de instellingen van de veiligheidsmodus.

Video cannot be played in your country/region

De houder van de auteursrechten van de video of YouTube staat niet toe dat de geselecteerde video wordt afgespeeld in het land of de regio waar u woont of waar uw gamertag werd aangemaakt.

For full access, you need a YouTube account. You need to sign in.

Om een YouTube-account met de app te gebruiken moet u een YouTube-account hebben dat gekoppeld is aan de gamertag die is gekoppeld aan uw Xbox Live-account.

YouTube-video's worden niet vlot afgespeeld

Als YouTube-video's niet vlot worden afgespeeld op de console, kunt u het volgende proberen:

YouTube-app reageert niet

Als de YouTube-app niet reageert, verwijdert u de app en installeert u ze opnieuw. Dat doet u als volgt:

1. Ga vanuit het Xbox Dashboard naar Settings en selecteer System.
  2. Selecteer Storage.
  3. Selecteer uw primaire opslagapparaat (meestal de harddisk).
  4. Selecteer Games and Apps.
  5. Zoek en selecteer alle items met betrekking tot YouTube.
  6. Selecteer Delete.
  7. Ga terug naar het Xbox Dashboard.
  8. Ga naar Apps en selecteer Browse Apps.
  9. Blader of zoek naar YouTube.
  10. Selecteer YouTube om de app te downloaden.

Ondersteuning krijgen

YouTube en Microsoft bieden beide ondersteuning voor YouTube op Xbox Live. De volgende informatie is een samenvatting van de gebieden waarop elk bedrijf ondersteuning biedt:

YouTube Support

Voor hulp met de volgende onderwerpen gaat u naar YouTube Help:

• YouTube-account instellen
  • YouTube streaming en content
  • Uw YouTube-account

Xbox Support

Voor hulp met de volgende onderwerpen kunt u terecht bij Xbox Support:

• De YouTube-app gebruiken
  • Xbox Live-account instellen
  • Xbox Live-facturering en -service