Veiligheidsmodus gebruiken om YouTube-video's te filteren op Xbox 360

De YouTube-app op Xbox 360 omvat een veiligheidsmodus, die u kunt gebruiken als u niet wilt dat gezinsleden via de console video's met mogelijk aanstootgevend materiaal kunnen bekijken. YouTube maakt gebruik van beoordelingen van de community en andere technieken om aanstootgevend materiaal te filteren.

Standaard is de veiligheidsmodus voor de YouTube-toepassing ingesteld op "Moderate".

De instellingen van de veiligheidsmodus van YouTube wijzigen

1. Ga op uw console naar TV & Movies, selecteer My Video Apps en selecteer YouTube.
  2. Ga naar Settings en selecteer safety mode.
  3. Selecteer On of Off.