Firewallpoorten configureren voor Windows Media Center op Xbox

Firewallpoorten moeten geopend zijn voor Windows Media Center

Windows Media Center op uw console gebruikt netwerkpoorten voor de communicatie met computers met Windows in het thuisnetwerk. Als u problemen hebt met het gebruik van Windows Media Center op uw console, worden de netwerkpoorten wellicht geblokkeerd door een firewall in uw computer.

Informatie over het configureren van een firewall op een Windows-computer vindt u op Een programma toestaan te communiceren via Windows Firewall. (Deze website is mogelijk niet in alle talen beschikbaar.)