Wat te doen als u geen consolecode voor uw Windows Media Center hebt

De bestaande verbinding verwijderen

Dit kan zich voordoen als u Windows Media Center eerder hebt geïnstalleerd op uw console. Om dit probleem te verhelpen verwijdert u de bestaande computerverbinding. Dat doet u als volgt:

1. Ga op de console naar Settings en daarna naar System.
  2. Selecteer Computers.
  3. Selecteer Windows Media Center.
  4. Selecteer Disconnect.
  5. Ga terug naar Xbox Home en ga naar Apps en selecteer My Apps. Selecteer Windows Media Center. U moet nu een installatiecode te zien krijgen. Als u vragen hebt over instellingen, gaat u naar Windows Media Center gebruiken met de Xbox 360.