Mappen die standaard bewaakt worden bij Xbox 360 als Windows Media Extender

Overzicht

Wanneer u de Xbox 360-console als Windows Media Center Extender gebruikt, worden mappen op uw computer automatisch bewaakt. De software scant de mappen op uw computer en voegt de volgende bestanden toe aan de desbetreffende delen van Windows Media Center:

• Audiobestanden
  • Videobestanden
  • Afbeeldingenbestanden

Nadat u uw Xbox 360-console als extender hebt ingesteld, is de content in de bewaakte mappen zichtbaar en beschikbaar voor streaming via Windows Media Center op uw Xbox 360-console.

Op deze pagina

Windows 7

Wanneer u uw Xbox 360 instelt als extender, bewaakt de console standaard de volgende mappen.

Opmerking In deze lijst is gebruikersnaam de naam van de gebruiker die aangemeld was op de computer wanneer Windows Media Center Extender werd ingesteld.

• C:\Gebruikers\Openbaar\Openbare muziek
  • C:\Gebruikers\Openbaar\Openbare afbeeldingen
  • C:\Gebruikers\Openbaar\Recorded TV
  • C:\Gebruikers\Openbaar\Openbare video's
  • C:\Gebruikers\gebruikersnaam\Mijn muziek
  • C:\Gebruikers\gebruikersnaam\Mijn afbeeldingen
  • C:\Gebruikers\gebruikersnaam\Mijn video's

Windows Vista

Wanneer u uw Xbox 360 instelt als extender, bewaakt de console standaard de volgende mappen.

Opmerking In deze lijst is gebruikersnaam de naam van de gebruiker die aangemeld was op de computer wanneer Windows Media Center Extender werd ingesteld.

• C:\Gebruikers\Openbaar\Recorded TV
  • C:\Gebruikers\Openbaar\Muziek
  • C:\Gebruikers\Openbaar\Afbeeldingen
  • C:\Gebruikers\Openbaar\Video's
  • C:\Gebruikers\gebruikersnaam\Muziek
  • C:\Gebruikers\gebruikersnaam\Afbeeldingen
  • C:\Gebruikers\gebruikersnaam\Video's

Windows XP

Wanneer u uw Xbox 360 instelt als extender, bewaakt de console standaard de volgende mappen.

Opmerking In deze lijst is gebruikersnaam de naam van de gebruiker die aangemeld was op de computer wanneer Windows Media Center Extender werd ingesteld.

• C:\Documenten en instellingen\Alle gebruikers\Documenten\Recorded TV
  • C:\Documenten en instellingen\Alle gebruikers\Documenten\Mijn muziek
  • C:\Documenten en instellingen\Alle gebruikers\Documenten\Mijn afbeeldingen
  • C:\Documenten en instellingen\Alle gebruikers\Documenten\Mijn video's
  • C:\Documenten en instellingen\gebruikersnaam\Documenten\Mijn muziek
  • C:\Documenten en instellingen\gebruikersnaam\Documenten\Mijn afbeeldingen
  • C:\Documenten en instellingen\gebruikersnaam\Documenten\Mijn video's

Bijkomende informatie

1. Als u content toevoegt aan de bewaakte mappen op uw computer, is de nieuwe content automatisch zichtbaar en gereed voor streaming in de Windows Media Center-bibliotheek op de Xbox 360-console.
  2. Als u een map op uw computer niet meer bewaakt, wordt die content niet verwijderd uit de Windows Media Center-bibliotheek op uw console. Ga als volgt te werk om deze content te verwijderen:
    1. Wis de bestaande verbindingsgegevens van Windows Media Center.
    2. Voer de installatie van Windows Media Center Extender opnieuw uit.
  3. Nadat u uw Xbox 360 hebt ingesteld, kunt u Library Setup op de Windows Media Center Extender gebruiken om content toe te voegen. Deze content kan van andere computers met Windows Media Center of van gedeelde netwerken komen.
  4. De Windows Media Center Extender-account moet de volgende machtigingen hebben. Dit is nodig voor toegang tot de content die is opgeslagen op computers met Windows Media Center of opgeslagen op gedeelde netwerken:
    • Lezen
    • Lezen en uitvoeren
    • Lijst inhoud mappen