Mappen die standaard bewaakt worden bij Xbox 360 als Windows Media Extender

Overzicht

Wanneer u de Xbox 360-console als Windows Media Center Extender gebruikt, worden sommige mappen op uw computer automatisch bewaakt. In dit artikel staan de mappen die standaard bewaakt worden.

Wanneer u een Windows Media Center Extender instelt, scant de Windows Media Center Extender-software de mappen op de computer en voegt deze alle audio-, video- en afbeeldingsbestanden toe aan de desbetreffende delen van Windows Media Center op basis van het bestandstype.

Nadat u uw Xbox 360-console als Windows Media Center Extender hebt ingesteld, wordt de content in de bewaakte mappen weergegeven in Windows Media Center op de Xbox 360-console.

Op deze pagina

Windows 7

De volgende mappen worden standaard bewaakt wanneer u de Xbox 360-console instelt als Windows Media Center Extender via een computer met Windows 7.

Opmerking In deze lijst is gebruikersnaam de naam van de gebruiker die aangemeld was op de computer wanneer Windows Media Center Extender werd ingesteld.

• C:\Gebruikers\Openbaar\Openbare muziek
  • C:\Gebruikers\Openbaar\Openbare afbeeldingen
  • C:\Gebruikers\Openbaar\Recorded TV
  • C:\Gebruikers\Openbaar\Openbare video's
  • C:\Gebruikers\gebruikersnaam\Mijn muziek
  • C:\Gebruikers\gebruikersnaam\Mijn afbeeldingen
  • C:\Gebruikers\gebruikersnaam\Mijn video's

Windows Vista

De volgende mappen worden standaard bewaakt wanneer u de Xbox 360-console instelt als Windows Media Center Extender via een computer met Windows Vista:

Opmerking In deze lijst is gebruikersnaam de naam van de gebruiker die aangemeld was op de computer wanneer Windows Media Center Extender werd ingesteld.

• C:\Gebruikers\Openbaar\Recorded TV
  • C:\Gebruikers\Openbaar\Muziek
  • C:\Gebruikers\Openbaar\Afbeeldingen
  • C:\Gebruikers\Openbaar\Video's
  • C:\Gebruikers\gebruikersnaam\Muziek
  • C:\Gebruikers\gebruikersnaam\Afbeeldingen
  • C:\Gebruikers\gebruikersnaam\Video's

Windows XP

De volgende mappen worden standaard bewaakt wanneer u de Xbox 360-console instelt als Windows Media Center Extender via een computer met Windows XP.

Opmerking In deze lijst is gebruikersnaam de naam van de gebruiker die aangemeld was op de computer wanneer Windows Media Center Extender werd ingesteld.

• C:\Documenten en instellingen\Alle gebruikers\Documenten\Recorded TV
  • C:\Documenten en instellingen\Alle gebruikers\Documenten\Mijn muziek
  • C:\Documenten en instellingen\Alle gebruikers\Documenten\Mijn afbeeldingen
  • C:\Documenten en instellingen\Alle gebruikers\Documenten\Mijn video's
  • C:\Documenten en instellingen\gebruikersnaam\Documenten\Mijn muziek
  • C:\Documenten en instellingen\gebruikersnaam\Documenten\Mijn afbeeldingen
  • C:\Documenten en instellingen\gebruikersnaam\Documenten\Mijn video's

Bijkomende informatie

• Als u content toevoegt aan de bewaakte mappen op uw computer, wordt de nieuwe content automatisch weergegeven in de Windows Media Center-bibliotheek op de Xbox 360-console.
  • Als u een map op uw computer niet meer bewaakt, wordt die content niet verwijderd uit de Windows Media Center-bibliotheek op de Xbox 360-console. Om content in mappen die werden bewaakt te verwijderen, moet u de bestaande verbindingsgegevens van Windows Media Center wissen en daarna Windows Media Center Extender opnieuw instellen. Zie voor meer informatie Verbindingsgegevens Extender van uw Xbox 360 en computer met Media Center verwijderen.
  • Nadat u uw Xbox 360 als Windows Media Center Extender hebt ingesteld, kunt u Library Setup op de Windows Media Center Extender gebruiken om content van andere computers met Windows Media Center of van gedeelde netwerken toe te voegen.
  • De Windows Media Center Extender-account moet de volgende machtigingen hebben voor toegang tot de content die is opgeslagen op computers met Windows Media Center of op gedeelde netwerken:
    • Lezen
    • Lezen en uitvoeren
    • Lijst inhoud mappen