Problemen met Windows Media Center oplossen

Muziek, foto's en video's streamen

U kunt met behulp van Windows Media Center muziek, afbeeldingen en video vanaf elke gewenste computer in uw thuisnetwerk streamen naar uw Xbox 360-console.

Sommige functies van Windows Media Center zijn niet beschikbaar bij het gebruik van de Xbox 360-console als extender. Voor informatie over welke functies niet beschikbaar zijn, zie Windows Media Center Extenders: veelgestelde vragen.

Windows Media Center instellen met de Xbox 360

Windows Media Center