Ontbrekende installatiecode voor Xbox 360 en Windows Media Center

Overzicht

Tijdens de installatie moet u van de Windows Media Center-app voor Xbox 360 een installatiecode krijgen, die u moet invoeren op uw pc met Windows Media Center. De installatiecode verschijnt wellicht niet als u Windows Media Center eerder hebt geïnstalleerd op uw console. Op deze pagina wordt beschreven hoe u het probleem kunt oplossen.

De bestaande computerverbinding verwijderen

Om dit probleem te verhelpen verwijdert u de bestaande computerverbinding. Dat doet u als volgt:

1. Ga op de console naar Settings en daarna naar System.
  2. Selecteer Computers.
  3. Selecteer Windows Media Center.
  4. Selecteer Disconnect.
  5. Ga terug naar Xbox Home. Selecteer Apps en vervolgens My Apps.
  6. Selecteer Windows Media Center.

U moet nu een installatiecode te zien krijgen. Zie voor meer informatie over het instellen van de Xbox 360-console met Windows Media Center:

Windows Media Center installeren op Windows 8 en Xbox 360

Windows Media Center installeren op Windows 7 en Xbox 360

Windows Media Center installeren op de Windows Vista en Xbox 360