De afstandsbediening van Windows Media Center gebruiken voor Xbox 360

De afstandsbediening instellen

Stel de Xbox 360-console zo in dat u een Windows Media Center afstandsbediening kunt gebruiken om Windows Media Center-functies op de console te bedienen. Dat doet u als volgt:

Opmerking U kunt deze afstandsbediening niet gebruiken om het volume op de console te regelen.

1. Ga op de console naar Settings en selecteer System.
  2. Selecteer Console Settings.
  3. Blader naar beneden en selecteer Remote Control.
  4. Selecteer Both Remotes.
  5. Druk op B op de controller om terug te gaan naar Xbox Home.
  • Als de console is uitgeschakeld, drukt u op Start op de Windows Media Center afstandsbediening om deze in te schakelen en Windows Media Center te starten.
  • Als de console is ingeschakeld, drukt u op Start om direct naar Windows Media Center te gaan.

Opmerking De Xbox 360 universele afstandsbediening is de beste manier om alle functies van Windows Media Center en de Xbox 360-console te bedienen. Hiermee kunt u de tv en Windows Media Center bedienen.