Audio-instellingen configureren op uw Xbox 360-console

Op deze pagina

Ondersteunde audio-indelingen

De Xbox 360-console ondersteunt de volgende analoge en digitale audio-indelingen:

• Analoge stereo
  • Digitale stereo PCM, 16-bit, 48 kilohertz (kHz)
  • Dolby Digital 5.1 channel digital audio, 48 kHz
  • WMA Pro
  • Afspelen van DTS (Digital Theatre Surround) 5.1 media (zoals films) door de versleutelde digitale DTS-bitstream door te sturen naar een externe DTS-decoder

Uw Xbox 360 E-console aansluiten voor digitale audio

HDMI-kabel
HDMI-kabel

Voor digitale uitvoer naar een stereo of thuisbioscoopsysteem:

• Sluit uw Xbox 360 E-console aan op uw tv-toestel via een HDMI-kabel.
  • Sluit het ene uiteinde van een kabel (niet meegeleverd) aan op de digitale audioaansluiting op het tv-toestel. Sluit het andere uiteinde aan op de digitale audioaansluiting van de stereo of het thuisbioscoopsysteem.

Uw Xbox 360 S-console aansluiten voor digitale audio

U kunt de volgende kabels gebruiken voor digitale uitvoer:

Xbox 360 VGA HD AV-kabel Xbox 360 S-Video/AV-kabel
Xbox 360 VGA HD AV-kabel Xbox 360 S-Video/AV-kabel

U kunt een optische audiokabel via de S/PDIF-poort (TOSLINK) aansluiten op de kabel of adapter.

Om digital audio aan te sluiten op een Xbox 360 S-console, sluit u de audiokabel aan op de S/PDIF-poort (optische audio/TOSLINK) aan de achterkant.

De audio-instellingen voor de console configureren

Opmerking De onderstaande stappen kunnen verschillen naargelang het soort kabel dat u gebruikt op uw console en de audio-ontvanger of het uitvoerapparaat dat u gebruikt.

1. Start de Xbox 360-console zonder schijf in de schijflade.
  2. Ga naar Settings en selecteer System.
  3. Selecteer Console Settings en daarna Audio.
  4. Selecteer Digital Output en selecteer de digitale uitvoer die uw audiosysteem gebruikt:
    • Digitale stereo
    • Dolby Digital 5.1
    • Dolby Digital met WMA Pro: Met deze instelling kan WMA Pro pass-through worden ingeschakeld als uw ontvanger de WMA Pro-indeling ondersteunt.