Uw Xbox 360-console instellen

Hebt u een nieuwe Xbox-console en twijfelt u hoe u deze moet instellen? Dan bent u aan het juiste adres! Instellen is erg eenvoudig en het duurt slechts een paar minuten voor u games kunt spelen, films kunt kijken, in contact kunt komen met uw vrienden en nog veel meer!

Instellen

Hieronder staan een aantal koppelingen die nuttig kunnen zijn om uw Xbox-console voor het eerst in te stellen.

Uw originele Xbox 360-console of Xbox 360 S-console instellen

Systeemonderdelen voor Xbox 360

U hebt een nieuwe Xbox 360-console. Gefeliciteerd. Hoe moet u deze nu instellen? Informatie over hoe u de Xbox 360-console uitpakt, aansluit en verbindt met uw tv.

Xbox 360, Kinect en accessoires: Accessoires

Illustratie van een man die een Xbox 360 Bluetooth-headset draagt

Wilt u nog meer halen uit uw Xbox? Informatie over controllers, hoofdtelefoons, harddisks en andere accessoires die uw Xbox 360-ervaring nog zullen uitbreiden en verbeteren.

Accessoires en vervangende onderdelen voor Kinect voor Xbox 360

De Xbox 360 Kinect-sensor

Het is belangrijk om uw Kinect-sensor in te stellen en te onderhouden. Informatie over waar u accessoires kunt kopen, hoe u games kunt vervangen, hoe u de Kinect-sensor kunt kalibreren en de beste plaats om deze te monteren.

Windows 8: Xbox 360 instellen als Windows Media Center Extender

Het tabblad Taken in Windows Media Center, met de optie 'extender toevoegen' geselecteerd

Met Windows Media Center kunt u muziek, video's en foto's van uw computer naar uw televisie streamen. Hier krijgt u antwoorden op algemene vragen over de Xbox 360-console verbinden met uw thuisnetwerk en via Windows Media Center.