Uw Xbox 360 E aansluiten op een tv

Hoe u uw Xbox 360 E-console op een hdtv of standaard-tv of beeldscherm kunt aansluiten.

Opmerking Dit artikel is alleen van toepassing op de Xbox 360 E-console. Zie Uw Xbox 360 S of originele Xbox 360 aansluiten op een tv voor informatie over hoe u andere Xbox-consoles kunt aansluiten.

Procedure verbinding maken

Xbox 360 E aansluiten: met de Xbox 360 HDMI-kabel

Een illustratie van de Xbox 360 HDMI-kabel
Xbox 360 HDMI-kabel

De HDMI-kabel (High-Definition Multimedia Interface) is de meestgebruikte kabel voor hdtv's en hd-beeldschermen.

Pijlen in een illustratie benadrukken de verbindingspunten tussen een HDTV en de Xbox 360 E-console voor de Xbox 360 HDMI-kabel.
  1. Sluit de HDMI-kabel op de HDMI-poort aan.
  2. Sluit het andere uiteinde van de HDMI-kabel aan op de HDMI-ingang op de hdtv of beeldscherm.
  3. Zet de tv en de console aan.

Opmerkingen

• Als u het Xbox Dashboard niet ziet wanneer u de tv en console inschakelt, moet u misschien de video-ingang selecteren.
  • De console gebruikt automatisch de standaardinstellingen voor het beeldscherm. Als u de beeldweergave wilt verbeteren, kunt u op de console de instellingen wijzigen.

Xbox 360 E aansluiten: met de Xbox 360 composiet AV-kabel

Illustratie van de Xbox 360 composiet AV-kabel

Xbox 360 E 3,5 mm composiet AV-kabel

Pijlen in een illustratie benadrukken de verbindingspunten tussen een HDTV en de Xbox 360 E-console voor de Xbox 360 composiet AV-kabel.
  1. Sluit de kleine stekker van 3,5 mm aan op de juiste poort aan de achterkant van de console.
  2. Zoek de AV-poorten op de tv of beeldscherm. Sluit de kleurgecodeerde stekkers op de composiet AV-kabel als volgt aan op de aansluitingen met dezelfde kleur op de tv:

Geel = composiet video
    Rood = rechterkanaal analoge audio
    Wit = linkerkanaal analoge audio

Opmerking Mono-tv's hebben maar één audiopoort. Sluit de rode of witte stekker aan op de tv.

3. Zet de tv en de console aan. U moet het Xbox Dashboard op het scherm zien.

Opmerkingen

• Als u het Xbox Dashboard niet ziet wanneer u de tv en console inschakelt, moet u misschien de video-ingang selecteren.
  • De console gebruikt automatisch de standaardinstellingen voor het beeldscherm. Als u de beeldweergave wilt verbeteren, kunt u op de console de instellingen wijzigen.