Op het Xbox 360 Dashboard wordt tekst in de verkeerde taal weergegeven

Probleem

Als de Xbox 360-console is verbonden met Xbox Live wordt bepaalde tekst in het Xbox Dashboard in een andere taal weergegeven. Delen van de hub Home verschijnen worden bijvoorbeeld weergegeven in een andere taal. Dit kan gebeuren als de taalinstelling voor uw Xbox Live-account niet overeenkomt met de taalinstelling op de Xbox 360-console. Om het probleem op te lossen, moet u zorgen dat de taalinstellingen van uw Xbox 360-console en uw Xbox Live-account dezelfde zijn.

Opmerking De volgende Xbox Live-functies worden niet ondersteund door de taalinstelling van Xbox Live maar door de taalinstelling van uw Xbox-console:

• Namen van kanalen op het Xbox Dashboard, zoals My Xbox
  • Inhoud van promoties op diverse Xbox Live-kanalen

Oplossingen

De taal van de Xbox 360-console wijzigen

Om de taalinstelling op de Xbox 360-console te wijzigen, volgt u deze stappen:

1. Druk op de Guide-knop op de controller.
  2. Ga naar Settings en selecteer System Settings.
  3. Selecteer Console Settings.
  4. Selecteer Language and Locale.
  5. Selecteer Language.
  6. Selecteer de taal die u wilt gebruiken.

De taal van uw Xbox Live-account wijzigen

Als uw in land of regio meerdere talen worden ondersteund (bijvoorbeeld Canada), kunt u de taal van uw Xbox Live-account wijzigen. Ga naar de pagina De regio van uw Xbox Live-account wijzigen voor meer informatie over hoe u uw regio kunt wijzigen.

Zo kunt u de taal van uw Xbox Live-account wijzigen:

1. Ga naar Accountgegevens voor facturering.
  2. Meld u aan met uw Microsoft-account.
  3. Indien er meerdere talen worden ondersteund voor uw land of regio, selecteert u een taal bij Voorkeurstaal.
    Opmerking De optie Voorkeurstaal verschijnt niet als er slechts één taal wordt ondersteund (bijvoorbeeld in de Verenigde Staten).
  4. Klik op Opslaan.

Het kan tot 24 uur duren voordat deze wijziging wordt doorgevoerd op uw Xbox 360-console.

In de volgende tabel staan de beschikbare talen voor Xbox Live in specifieke landen of regio's.

Land/regio

Talen Xbox Live

• Australië
  • Engels
  • Oostenrijk
  • Duits
  • België
  • Frans of Nederlands
  • Canada
  • Engels of Frans
  • Denemarken
  • Engels
  • Finland
  • Engels
  • Frankrijk
  • Frans
  • Duitsland
  • Duits
  • Groot-Brittannië
  • Engels
  • Hongkong
  • Engels of Chinees
  • India
  • Engels
  • Ierland
  • Engels
  • Italië
  • Italiaans
  • Japan
  • Japans
  • Korea
  • Koreaans
  • Mexico
  • Spaans
  • Nederland
  • Engels
  • Nieuw-Zeeland
  • Engels
  • Noorwegen
  • Engels
  • Portugal
  • Portugees
  • Singapore
  • Engels
  • Spanje
  • Spaans
  • Zweden
  • Engels
  • Zwitserland
  • Frans of Duits
  • Taiwan
  • Chinees
  • Verenigde Staten
  • Engels