De functie automatisch aanmelden bij Xbox Live uitschakelen op Xbox 360

Overzicht

In dit artikel wordt de functie automatisch aanmelden bij Xbox Live beschreven en hoe de functie automatisch aanmelden kan worden ingeschakeld of uitgeschakeld op de Xbox 360-console.

Automatisch aanmelden in- of uitschakelen

Volg deze stappen om automatisch aanmelden in- of uit te schakelen:

1. Meld u aan bij Xbox Live.
  2. Selecteer Instellingen en selecteer Profiel.
  3. Selecteer Aanmeldingsvoorkeuren.
  4. Selecteer Automatisch aanmelden en voer de gewenste wijzigingen uit.

Meer informatie

De instelling automatisch aanmelden wordt opgeslagen op uw Xbox 360-console maar niet in het profiel op de Xbox Live-servers. Als u automatisch aanmelden inschakelt op uw console, wordt de instelling opgeslagen op uw console, maar wordt u niet automatisch aangemeld wanneer u uw profiel op een andere console gebruikt.

Automatisch aanmelden kan slechts voor één profiel op één Xbox 360-console worden ingeschakeld. Als u meerdere profielen op één console hebt, wordt automatisch aanmelden voor het eerste profiel automatisch uitgeschakeld wanneer u automatisch aanmelden voor een tweede profiel inschakelt.