De Xbox 360 E-console wordt opnieuw opgestart of het beeld van uw tv verdwijnt wanneer u de ingang naar uw tv verandert

De Xbox 360 E-console kan opnieuw opstarten of het beeld van uw tv of beeldscherm kan verdwijnen wanneer u de ingang naar uw tv verandert van de Xbox 360 E-console naar een andere ingang, zoals uw normale kabelstroom.

Probeer de volgende oplossing voor het probleem:

1. Zet de Xbox 360 E-console en de tv of het beeldscherm uit.
  2. Koppel alle audio- en videokabels (inclusief hoofdtelefoons) aan de achterkant van de console los.
Een illustratie toont een hand die een USB-kabel losmaakt aan de achterkant van een Xbox 360 E-console.
  1. Sluit alleen de HDMI-kabel terug aan op de achterkant van de console, en daarna op een ingang voor uw tv of beeldscherm.
Een illustratie toont het ene uiteinde van een Xbox 360 HDMI-kabel dat wordt aangesloten op de achterkant van een Xbox 360 E-console en het andere uiteinde dat wordt aangesloten op een tv.
  1. Zet de Xbox 360 E-console en de tv of het beeldscherm aan.
  2. Verander de ingangen van de console naar uw apparaat voor kabel-tv of entertainmentsysteem op de afstandsbediening voor uw tv of beeldscherm en daarna terug naar de console.

Om dit probleem in de toekomst te voorkomen, is het raadzaam dat u de HDMI-poort en de poort van 3,5 mm op de console niet tegelijk gebruikt. Voor het beste resultaat met een hoofdtelefoon van een andere leverancier, is het raadzaam dat u deze aansluit op de audio-uitgangspoorten op uw tv of beeldscherm.