Vier knipperende rode lampjes op uw originele Xbox 360-console

Er knipperen vier rode lampjes rond de aan/uit-knop op uw originele Xbox 360-console. Vier knipperende lampjes geven aan dat de console de AV-kabel (audio/video) niet heeft gedetecteerd.

Er knipperen vier rode lampjes rond de aan/uit-knop op een originele Xbox 360-console.

Oplossing 1: koppel de AV-kabel los en sluit deze weer aan

Er kan een probleem zijn met uw AV-kabel. De AV-kabel verbindt de console met de televisie.

Een illustratie toont het ene uiteinde van de AV-kabel dat wordt aangesloten op een originele Xbox 360-console en het andere uiteinde dat wordt aangesloten op de overeenkomstige ingangsaansluitingen van een tv.

Ontkoppel de AV-kabel en sluit de AV-kabel weer aan

1. Zet de console en de televisie uit.
  2. Koppel de kabel vanuit de AV-poort aan de achterkant van de console los.
Een illustratie toont de AV-kabel die wordt losgekoppeld van de AV-poort aan de achterkant van een originele Xbox 360-console.
  1. Trek de AV-stekkers uit de televisie.
Een illustratie toont de AV-stekkers die worden losgekoppeld van de overeenkomstige ingangsaansluitingen op een tv.
  1. Sluit de AV-kabel weer aan op de AV-poort van de console.
Een illustratie toont de AV-kabel die aangesloten op de AV-poort aan de achterkant van een originele Xbox 360-console.
  1. Steek de AV-stekkers weer in de televisie. De AV-stekkers hebben dezelfde kleur als de poorten voor component video, composiet video en audio op de televisie.
Een illustratie toont de AV-stekkers die worden aangesloten op de overeenkomstige ingangsaansluitingen op een tv.
  1. Zet de televisie en de console aan.

Probeer de volgende oplossing als er nog steeds vier rode lampjes knipperen.

Oplossing 2: probeer een andere AV-kabel

Gebruik een andere AV-kabel om de console met de televisie te verbinden. Door een andere AV-kabel te gebruiken, kunt u het best bepalen of er een probleem is met de kabel of met de console.

Op de volgende manieren kunt u een tweede AV-kabel verkrijgen:

• Leen een goede AV-kabel van een vriend.
  • Koop een nieuwe Xbox 360 AV-kabel in een winkel of via het Xbox Onlineservicecentrum.