Problemen met dvd's en films op de Xbox 360-console oplossen

Opmerkingen

Kan de dvd niet afspelen: Ouderlijk toezicht beperkt het afspelen van deze dvd

Controleer uw Instellingen voor ouderlijk toezicht op de Xbox 360-console. Met deze instellingen kunt u bepalen welke films en tv-programma's u kunt bekijken op uw console.

Kan de dvd niet afspelen: verkeerde regiocode

Controleer de dvd-regio en -indeling: Zorg dat de dvd-regio overeenkomt met de regio van uw Xbox 360-console. Zoek de regiocode op de disc of de dvd-verpakking. Als u bijvoorbeeld een Xbox 360-console hebt gekocht in de Verenigde Staten, Canada of op een grondgebied van de V.S., speelt de console dvd's van Regio 1 of discs die zijn gecodeerd voor alle regio's.

Informatie over indelingen en regio's van discs vindt u in Ondersteunde regio's, indelingen en discs.

Tijdens afspelen van een dvd is een draadloze microfoon uitgeschakeld

U hebt geen draadloze microfoon nodig wanneer een dvd wordt afgespeeld, maar als u wilt chatten tijdens een Xbox Live-party, is het mogelijk dat dit niet werkt terwijl een dvd wordt afgespeeld. Als u wilt blijven chatten tijdens de party, sluit u de dvd af en keert u terug naar het Dashboard.

Statuscodefouten

Als u een statuscode te zien krijgt (zoals 69-C00D36C4 of 80-C00DF242) als u een video probeert af te spelen, leest u Xbox 360-videoproblemen oplossen.