Hoe u de Xbox 360-console en draadloze controller aan- of uitzet

Overzicht

Op deze pagina wordt beschreven hoe u de Xbox 360-console en de Xbox 360 draadloze controller aan- of uitzet.

Oplossingen

Hoe u de Xbox 360-console en Xbox 360 draadloze controller aanzet

• Druk op de Xbox Guide-knop op de controller om de Xbox 360-console en de Xbox 360 draadloze controller aan te zetten.
  • Druk op de aan-/uitknop op de console om alleen de Xbox 360-console aan te zetten.
  • Druk op de Start-knop op de controller om alleen de Xbox 360 draadloze controller aan te zetten.

Hoe u de Xbox 360-console en Xbox 360 draadloze controller uitzet

• Om de Xbox 360-console en de Xbox 360 draadloze controller uit te zetten, houdt u de Xbox Guide-knop op de controller drie seconden ingedrukt. Kies er vervolgens voor om alleen de controller of de controller en de console uit te zetten. Als u de console kiest, worden de console en alle aangesloten controllers uitgezet.
  • Druk op de aan-/uitknop op de console om alleen de console uit te zetten.