Uw Xbox Live downloadgeschiedenis bekijken

Overzicht

U kunt een lijst bekijken van wat u van Xbox Live op uw console of computer hebt gedownload. U kunt een item opnieuw downloaden (indien nodig) zonder bijkomende kosten.

Op uw console

1. Meld u aan bij Xbox Live met de gamertag die u hebt gebruikt toen u de content de eerste keer kocht.
  2. Ga naar Settings en selecteer Account.
picture
Xbox 360-instellingen
  1. Selecteer Download History.
  2. Blader door uw downloadgeschiedenis. Als u iets opnieuw wilt downloaden, selecteert u eerst het item en daarna Download Again.
    Opmerking Als u de bij- en afschrijvingen van uw Xbox Live-account wilt zien, leest u Uw factuur- en downloadgeschiedenis van Xbox Live controleren.

Op uw computer

1. Ga naar Aankoopgeschiedenis om uw aankoopgeschiedenis te bekijken en meld u aan met uw Microsoft-account (e-mail en wachtwoord).
  2. Blader door de aankoopgeschiedenis. Als u iets nogmaals wilt downloaden, klikt u op In wachtrij plaatsen. Zo voegt u het item toe aan de downloadwachtrij van de console.
  3. Zet de console aan en maak verbinding met Xbox Live. De items worden gedownload.