Fout xxxx-3143-xxxx-xxxx-xxxx-xxxx treedt op wanneer u een Xbox-update op Xbox 360 probeert te downloaden

Probleem

U krijgt de volgende foutcode en bericht te zien wanneer u een update van het Xbox Dashboard op Xbox 360 probeert te downloaden:

Can’t process the update. If the problem persists, go to www.xbox.com/support.

Status Code: xxxx-3143-xxxx-xxxx-xxxx-xxxx.

Opmerking De tekens "x" variëren.

Als u dit bericht en deze foutcode te zien krijgt, betekent het dat uw console een vorige versie zoekt van de update die u probeert te downloaden, maar deze niet kan vinden.

Oplossingen

Probeer deze oplossingen voor het probleem:

Oplossing 1: Download de systeemupdate voor uw foutcode

Download de systeemupdate die overeenstemt met het foutbericht en de foutcode die u te zien kreeg.

1. Zoek een USB-flashstation met minstens 90 MB vrije ruimte.
  2. Sluit het USB-flashstation aan op een USB-poort op de computer.
    Opmerking Het USB-flashstation moet het bestandssysteem FAT32 (Windows) gebruiken.
  3. Download de volgende systeemupdate voor uw foutcode:
    xxxx-3143-xxxx-xxxx-xxxx-xxxx
  4. Klik op Opslaan om het .zip-bestand van de console-update op de computer op te slaan.
  5. Pak het bestand uit. Als u met Windows XP, Windows Vista of Windows 7 werkt, kunt u op het .zip-bestand dubbelklikken om het uit te pakken.
  6. Kopieer de inhoud van het .zip-bestand naar de hoofdmap van het USB-flashstation.
  7. Koppel het USB-flashstation los van de computer.
  8. Als er een schijf in de console zit, haalt u deze er eerst uit.
  9. Zet de console uit.
  10. Verwijder alle opslagapparaten, zoals USB-flashstations, externe harddisks of de interne harddisk van de Xbox 360 S-console, uit de console.

De harddisk uit een Xbox 360 S-console verwijderen:

1. Zet de console uit.
  2. Plaats de console horizontaal.
  3. Zoek de ontgrendeling van het klepje van de harddisk (aan de rechterkant van de console, naar de achterkant toe).
  4. Schuif de ontgrendeling in de richting van de voorkant van de console en trek ondertussen het klepje van de harddisk open.
  1. Trek aan de tab om de harddisk te verwijderen.
  2. Plaats het klepje van de harddisk terug voor u de console weer inschakelt.
    1. Sluit het USB-flashstation met de update aan op een USB-poort van de console.
    2. Zet de console aan. Wanneer u de console start, wordt de software-update automatisch gestart.

Oplossing 2: Vereenvoudig de netwerkconfiguratie

Soms blokkeert de firewall van een router de download van de update. Als uw router een dergelijke firewall heeft, moet u uw netwerkinstellingen tijdelijk vereenvoudigen. Dat doet u als volgt:

1. Zet de console uit.
    2. Koppel uw modem los van uw router.
    3. Sluit uw console direct aan op uw modem via een standaard Ethernet-kabel. Zo kan de update de firewall van uw router bypassen.
      Er mogen geen andere apparaten op uw modem zijn aangesloten.
    1. Zet de console aan.
    2. Download de systeemupdate die u probeerde te downloaden.
    3. Koppel de console los van uw modem. Sluit uw modem en uw console terug aan op uw router.