Fout 0000-F001 treedt op wanneer u verbinding probeert te maken met Xbox Live

Probleem

U krijgt een soortgelijk foutbericht te zien wanneer u verbinding probeert te maken met Xbox Live:

DNS Error

The DNS server can't resolve Xbox Live server names. This may be a problem outside your home network, and you may need to contact your ISP.

ERROR STATUS REPORT

W: xxxx - xxxx
X: 0000 - F001
Y: xxxx - xxxx
Z: xxxx - xxxx

Opmerking De tekens "x" variëren.

Dit foutbericht kan het volgende betekenen:

• Er is een tijdelijk probleem met de Xbox Live-service.
  • Er is een probleem met uw netwerkinstellingen.

Oplossingen

Oplossing 1: Controleer de status van Xbox Live

Ga naar Servicestatus om de status van Xbox Live te controleren.

Oplossing 2: Los problemen met uw netwerkinstellingen op

Probeer de Oplossing voor Xbox Live-verbindingsfout om problemen met uw netwerkinstellingen op te lossen.

Neem contact op met Xbox Support als dit probleem blijft optreden.